Продам 4-комнатную квартиру за $259 000 за объект, Киев, Оболонский район, ул. Героев Днепра, метро Героев Днепра


Описание:

Екслюзив!!! ЖК Rybalsky Пропозиція від власника! Дворівневі апартаменти з терасою і лоджією з панорамою на канал і Дніпро, поверх 8 і 9 ( пентхаус) в ЖК бізнес класу «Рибальський». Ціна Квартира 132 кВ м , 4 кімнати: 1 рівень: передпокій, кухня-студія, 2 кімнати, ванна, лоджія;2 рівень: 2 кімнати, коридор, гардероб, санвузол, тераса) Це дійсно одна з найкращих квартир міста, купували для себе, тому варіантів перебрали багато. Чому обрали саме цей варіант і радимо вам: + тераса з виглядом на канал!!! +середньо-поверхова квартальна забудова (до 10 поверхів) з унікальною архітектурою + стильний ландшафтний дизайн + закриті приватні двори без машин + дворівневий паркінг з системою шерінг ( ліфт спускається на паркінг) + в проекті закладено кутову частину віддати під арт-простір на -1 і 1 поверхах з можливістю роздувати вікна і влаштовувати амфітеатр з глядачами на благоустрої + охорона території, вхід в ліфт по картам, відеоспостереження по периметру, в під’їздах, на поверхах + сучасна школа, дитячий садок на територіі ЖК (вже працює) + канал з набережною + бульвар і променад з зоною відпочинку, кав’ярнями, магазинами, ресторанами, студіями + pets friendly ( місце для вигулу собак, лапкомийки) + консьєрж-сервіс і комунальне управління через зручний додаток + підземний збір сміття, зарядка для автомобілів + люди, які обирають це місце (сусіди) зі схожими життєвими цінностями + місцерозташування: поруч Дніпро, 5хв - центр, Поділ і 5хв - Оболонь) В пішій доступності : школа, дитячий садочок, фітнес-клуб «5 елемент»;кафе та ресторани, набережна Дніпра, арт галерея, скейт парк, дента-клініка, салон краси. Технічні характеристики: Житловий район Rybalsky, монолітно-каркасний, цегла, фасад навісний, вентильований, 6-ти камерні склопакети, армований профіль, вхідні двері класу вогнестійкості EI30, ліфти Schindler, Н=2.82 м, лічильники на воду, електроенергію та тепло, цілодобове відеоспостереження, система електронних пропусків, картковий доступ до ліфтової зони Здача другий квартал 2022 року.
Цена: $259 000 за объект $1 962 за м²
№ объявления:
14409155
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Район города:
Оболонский район
Улица:
ул. Героев Днепра
Станция метро:
Героев Днепра (714м)
Кол-во комнат:
4
Этаж / Этажность:
8 / 9
Общая площадь:
132 м²
Площадь кухни:
31 м²
Дата публикации:
2021-07-24 11:41
Изменено:
2021-11-30 21:21

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.