Продам дом/котедж за $43 000 за объект, Киев, Голосеевский район


Владелец

Описание:

Пропонується до продажу, або обміну на квартиру родинне гніздечко, творча резиденція з усіма зручностями та свіжим ремонтом - комплекс для щасливого життя в центрі якого чудовий дім на дві половини. В одній - три житлові кімнати, кухня, санвузол на першому поверсі, та виведені комунікації на другий поверх для санвузла. В другій частині будинку- дві кімнати під творчу майстерню і санвузол. Будинок розташований в тихому центрі села, де немає проїздної дороги і близькість сусідів практично відсутня. Ділянка знаходиться біля ставка з кладкою на протилежний бік. Доповненням раю є молодий фруктовий сад з міжнародного розплідника, та почато закладення горіхового саду елітних сортів. Є вигідна можливість розміщення сонячних батарей, досить велика берегова лінія для копанки чи каналу, гарне місце і часткова наявність матеріалів для бані та тераси. Будинок можна доповнити санвузлом та гардеробною на другому поверсі(заведені відповідні комунікації). Є всі необхідні технічні побудови(погріб, гараж, хлів). В комплекс можуть входити(за бажанням покупця) скутер, бетономішалка, бензокоса, бензопилка, млин, морозильна камера на 350 літрів, холодильник з морозильною камерою, меблі та різні великі і малі допоміжні засоби ведення домашнього господарства. В будинку замінений електропровід на першому поверсі на негорючий кабель, в коридорі та ванній кімнаті тепла підлога, вікна - нові дерев'яні склопакети, за винятком фасадних(там планувалась реконструкція) та вікон художньої майстерні (металопластик). Житлові кімнати не прохідні. Перекритий дах над художньою майстернею на металочерепицю виробництва Німеччини. Для опалення використовуються газовий та твердопаливні котли. Будинок збудований на початку 90-х рр., гараж-хлів в 2008 р. Фундамент під будинком - 2, 5 м! Жодної тріщини немає. Є скважина, якою не користуємось, тому що заведене централізоване водопостачання з глибоководної свердловини. Тут дуже легко спати, приємно жити і почуватися щасливому! Реальному покупцю можлива знижка. Будинок знаходиться в 20 км від Білої Церкви. Село Житні Гори.
Цена: $43 000 за объект $410 за м²
№ объявления:
14406743
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Район города:
Голосеевский район
Кол-во комнат:
3
Общая площадь:
105 м²
Дата публикации:
2021-07-21 13:32
Изменено:
2021-07-21 13:33

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.