Продам дом/котедж за $210 000 за объект, Киев, Дарницкий район, просп. Николая Бажана, метро Осокорки


Владелец

Описание:

м.Київ, Дарницький р-н, вул. Завальна Будинок розташований недалеко від пр. Бажана і ТЦ NOVUS (500м). ст. метро Осокорки і ст. метро Славутич (600м). Чудовий особняк під житло, представництво, офіс, міні-готель, клініку, дитячий садок та інше. Загальна площа будинку 437кв.м., Без внутрішнього оздоблення, вільне планування, площа ділянки 6 соток (600кв.м.), До озера 100м., Асфальтований під'їзд. Ділянка приватизована (держакт), будинок введений в експлуатацію, отримано св-во права власності. Недалеко Sport Life, ТЦ NOVUS. В радіусі 2 км 8 шкіл, в т.ч. і школа №12 під патронатом президента України, Скандинавська гімназія, Київська Русь, багато дитячих садів. Від вул. Хрещатик до будинку 10 км. Висота стель: цокольний поверх 2,7м;1 і 2 поверх 3,25м;мансарда 3,4м. Будинок побудований за канадським проектом з червоної цегли, утеплений пінополістиролом ПСБ-30 толщіной10см. Перекриття монолітні залізобетонні, дозволяють реалізувати будь-яке планування. Система димоходів (димоходи внутрішні з жароміцної нержавіючої сталі виробництва Версія-Люкс) дозволяє у разі потреби змонтувати від 2-ох до 4-ох камінів. Система вентиляційних каналів дозволяє забезпечити якісну вентиляцію повітря в усіх приміщеннях. У будинку є гараж на 1 автомобіль з автоматичними воротами Horman (Німеччина). Зовні будинок оштукатурений пластер Bolix (Польща) під «короїд». Дах бітумна черепиця Katepal (Фінляндія), Вікна Rehau (Німеччина) з 2-х камерними склопакетами (3 скла), мансардні вікна Roto (Німеччина). У будинок заведений газ (на ділянку подається газ середнього тиску і через понижуючий редуктор надходить у будинок), електроенергія (1фаза). Можливе підключення промислової електроенергії (380В - 3фази) - в 10 метрах лінія Київенерго, в 35 метрах приватна підстанція 400кВт (вільна потужність 150кВт). Можливо підведення оптоволоконної лінії і підключення до Internet на швидкості 1Гб / сек.
Цена: $210 000 за объект $480 за м²
№ объявления:
14325617
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Район города:
Дарницкий район
Улица:
просп. Николая Бажана
Станция метро:
Осокорки (7258м)
Кол-во комнат:
7
Общая площадь:
437 м²
Дата публикации:
2021-05-24 00:00

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.