Продам 1-кімнатну квартиру за $60 000 за об'єкт, Київ, метро Деміївська


Ціна: $60 000 за об'єкт1 935 за м²
+38 (097) 401-00-04
Особливість оголошення:
Власник
№ оголошення:
14576171
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Станція метро:
М.Деміївська
Кількість кімнат:
1
Поверх / Поверховість:
10 / 24
Загальна площа:
31 м²
Площа кухні:
6 м²
Дата публікації:
2023-06-08 23:22

Опис:

Я власник, прямий продаж без рієлторської комісії. Документи права власності є. Квартира з новим якісним ремонтом і готова до продажу. В квартирі не проживали, прописаних немає.
Поверх 10 з 24. Затишне розташуванняо
Будинок зданий рік тому, є поштова адреса (Кадетський Гай 10). Квартира тепла. Вікна у двір. Комплекс закритого типу, має фізичну охорону, камери нагляду, в"їзд зі шлагбаумом. Також є підземний паркінг\укриття. Окремо є підвали в кожній секції. На квартиру встановлені лічильники на всі комунікації, воду, опалення, електрику. Заведен інтернет провайдер.
Квартира з готовим якісним ремонтом і технікою. Планування з окремим балконом (засклений вікнами Steko). У с\в електрична тепла підлога. Встановений бойлер (100л) Atlantic, електрична рушникосушарка Mario (з програматором), пральна машина Samsung, індукційна варильна поверхня, 2в1 духова шафа/мікровильова Blaupunkt, потужна витяжка з сенсорним управлінням і д.у, smart телевізор Samsung, кондиціонер Cooper & Hunter. Також передбачене місце для посудомийки і зворотнього осмосу. Кухня повністю з фарбованими фасадани, з якісною фурнітурою з доводчиками. Також в квартирі були замінені вхідні двері на варіант люкс якості і утеплені відкоси.
Комплекс має розвинуту інфраструктуру, поруч два садочки і також добудовують свій на території комплексу. Магазини, спорт зал, кафе, свій поштомат НП, все є. Біля комплексу ходить маршрутка. Поруч озера с зоною відпочинку, альтанками і мангалами. До центру Києва 15 хв на авто.

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

  Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.