Продам 2-кімнатну квартиру за $92 000 за об'єкт, Київ, вул. Івана Кочерги, метро Позняки




Ціна: $92 000 за об'єкт1 703 за м²
+38 (097) 589-13-84
Особливість оголошення:
Власник
№ оголошення:
14564644
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Івана Кочерги
Станція метро:
М.Позняки
Кількість кімнат:
2
Поверх / Поверховість:
4 / 25
Загальна площа:
54 м²
Площа кухні:
24 м²
Дата публікації:
2023-03-10 09:31

Опис:

1-к квартира, але реально дві повноцінні окремі кімнати (спальня + кухня студія) 54 кв.м.. Квартира з євроремонтом. Нові меблі та побутова техніка (холодильник, пральна машина, посудомийка, варочна поверхня, витяжка, духовка), кондиціонер, бойлер. Високі потолки - 3м.
Студія-кухня - 24м, спальня - 17м, велика лоджія - 7 м. Квартира дуже тепла та світла. На все встановлені лічильники, в тому числі на тепло (можливе індивідуальне відключення тепла при необхідності). Підключено WiFi інтернет, телебачення. В квартирі економне LED-освітлення.
Будинок 2015 року, теплий (утеплений міноватою). Висока якість будівництва. ОСББ. В будинку великий красивий хол, 4 новітні ліфти, цілодобова охорона, подвійний контроль доступу в будинок,
На вулицях повністю нове LED освітлення, проведено гарне озеленення вулиці, поруч два нових парки навколо озер, в тому числі новий фітнес -парк зі скейт-зоною на березі озера.
В межах 200-300 метрів знаходяться: Адміністрація району (навпроти), новий сучасний Центр надання адміністративних послуг, найбільший в Києві Палац спорту мережі "Sport Life" (50м) з басейнами, продуктові супермаркети Варус, Новус, Велика кишеня, Сільпо, норвезький рибний магазин преміум класу "Egersund" (для гурманів), школи, дитячі садочки, кафе-ресторани, аптеки, філіали банків Приват та інших, медичні центри та стоматологічні клініки, в тому числі поруч дитяча клініка Добробут, овочевий та фруктовий базар (400м), продовольча ярмарка по вихідним в 400м.
Розвинена інфраструктура та транспортне сполучення, 5 хв від метро, 2 хв маршрутним автобусом. (наступна зупинка).
Комфортне місце для проживання. В 3-х хвилинах на авто, на березі Дніпра, знаходиться новий ТРЦ RiverMall з водним центром, ТРЦ Аркадія, ТРЦ Аладін, ТРЦ Піраміда, супермаркети Епіцентр, Метро, тощо.
Олександр. Тел: 09******84. Можливий торг.
Ріелторам прохання не розміщувати дане оголошення на своїх сайтах.

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

  Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.