Продам 2-кімнатну квартиру за $51 500 за об'єкт, Київ, вул. Північна, метро Героїв Дніпра




Ціна: $51 500 за об'єкт1 009 за м²
+38 (098) 205-09-09
Особливість оголошення:
Власник
№ оголошення:
14547846
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Північна
Станція метро:
М.Героїв Дніпра
Кількість кімнат:
2
Поверх / Поверховість:
7 / 9
Загальна площа:
51 м²
Площа кухні:
7 м²
Дата публікації:
2022-07-25 11:16
Змінено:
2022-08-12 08:33

Опис:

ТЕРМІНОВО!! Продам свою 2-кімнатну квартиру на вул. Північна 34, на 7 поверсі 9 поверхового панельного будинку, знаходиться на Оболоні, на відстані 900 м (за 11 хвилин ходьби) від метро Героїв Дніпра.

Розташування будинку - спальний район, з добре розвиненою інфраструктурою поблизу. На відстані 300 м - знаходиться ринок, АТБ, платний паркінг, дитячий садок. У радіусі 1 км -Dream Town 2, багато торгових центрів та магазинів, лікарня, ріка Дніпро, два Озера, парк Наталка.

Квартира в житловому стані, з двома окремими кімнатами, роздільний санвузол, великий балкон, із зручним плануванням під ремонт. В квартирі залишаються наступні меблі: 2 шкафи купе, червоний диван, кухня, дві кроваті. У під'їзді зроблено капітальний ремонт від першого до останнього поверху, встановлено новий ліфт, сусіди – спокійні. У дворі, є великий майданчик, з реальною можливістю паркування транспорту ( !!не скрізь, можна припаркувати своє авто біля будинку)

Квартира загальною площею – 51.5 м2, Житлова площа квартири – 31.1 м2. Більш детальна інформація - є в роздруківці прикріпленого фото техпаспорта квартири. Квартира готова до продажу. Один власник, не одружений, без дітей, прописаних людей немає.

У квартирі, на даний момент, проживають квартиранти, сім'я, які оплачують оренду + комунальні послуги, планують проживати довгостроково, якщо Ви купуєте квартиру під здачу. Якщо ж Ви плануєте проживати самі – квартиранти виїдуть із квартири.

Квартира у власності менше 3 років, купувалась у вересні 2021 року, без посередників, КОМІСІЇ – Немає! боргів по комуналці немає.

ПРОПОНУЮ ЗАЦІКАВЛЕНОМУ В ОБ'ЯВІ ПОКУПЦЕВІ - ДВА ВАРІАНТИ ОПЛАТИ КВАРТИРИ НА ВИБІР: сума 51 500 долларів– ЧИСТИМИ НА РУКИ, (витрати на оформлення – на покупцеві, в тому числі: налог від продажу 5%, пенсійний збір 1%, воений збір 1,5%, держмито за нотаріальне оформлення 1%).
Або- 56000 долларів - Я, ЯК ПРОДАВЕЦЬ, СПЛАЧУЮ 8,5% ВСІХ ВИТРАТ НА ОФОРМЛЕННЯ КВАРТИРИ.

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

  Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.