Здам 5-кімнатну квартиру за 30 000 грн. за місяць + 100% передплата, Київ, вул. Микільсько-Слобідська, метро Лівобережна


Власник

Опис:

Оренда від власника без комісії. Здам в оренду видову двоповерхову квартиру пентхаус по вул Микільсько-Слобідська загальною площою 245 кв.м. В квартирі зроблено авторський ремонт,квартира затишна і світла. Квартира повністю укомплектована технікою(телевізори,вариальна поверхня,духовий шкаф,кондиціонери,холодильник,пральна машина,бойлер,чайник,wi fi роутери) і меблями.В ванній кімнаті підігрів пола. За домовленністю можливо докупити необхідні меблі. 4 кімнати,велика кухня студіо,3 с/в,2 балкони,гардеробна. В будинку є генератор. Встановлена охоронна сигналізація та відеонагляд.Закритий поверх на 2 квартири. В будинку свій двір з шлагбаумом,парковкою для авто та охороною. Встановлені лічильники на електроенергію і воду. Відмінна локація.Поряд Дніпро з набережною,супермаркети,пошта,салони краси,школа,дитячий садок,парк,виставковий центр,кінотеатр,торговий центр. Гарні краєвиди з вікна на Дніпро. Центр Києва 10 хвилин на авто.Метро Лівобрежена 7 хвилин пішки. Перегляди за домовленністю.
Ціна: 30 000 грн. за місяць
№ оголошення:
14574427
Операція:
Оренда
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Микільсько-Слобідська
Станція метро:
Лівобережна (504m)
Кількість кімнат:
5
Поверх / Поверховість:
14 / 15
Загальна площа:
245 м²
Площа кухні:
110 м²
Дата публікації:
2023-05-23 11:31

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.