Продам 3-кімнатну квартиру за $143 000 за об'єкт, Київ, Дніпровська набережна, метро Славутич


Власник

Опис:

Продаж від Власника! Продається чудова 3-кімнатна квартира з видом на Дніпро, печерські пагорби та яхт-клуб (фото зроблені на телефон з вікна квартири). Знаходиться за адресою Дніпровська набережна, 19 (ЖК ул. Днепровская набережная, 19, 19а, 19в, 23, 25). Загальна площа квартири становить 114 кв. м, розташована на 14-му поверсі з 23. Квартира вже обладнана ремонтом і меблями, укомплектована усією необхідною побутовою технікою для комфортного проживання. Ремонт був здійснений для власного користування у вересні-грудні 2018 року, використовуючи якісні матеріали. В квартирі нова проводка з гарантією 10 років, сантехніка від grohe та koller pool. Крім того, є стабілізатор тиску на воду, міжкімнатні двері та короби з натурального дерева. У квартирі також присутні дорогі шафи "Стєрх" (придбані за 3500 доларів США), якісні м'які меблі (диван та крісло-реклайнер куплені за 2500 євро) та електричний камін (з обігрівом). З медіаобладнання є смарт-телевізори Sony (діагональ 55 дюймів, вартість 1600 доларів США) та Samsung (діагональ 40 дюймів). Кухонна техніка включає холодильник сайд-бай-сайд LG (2000 доларів США) та посудомийну машинку Bosch. Все це залишається в квартирі. Будинок має затишний двір, доглянуте парадне з консьєржем та відеоспостереженням. Дружні сусіди. Ви отримуєте доступ до багатьох дитячих та спортивних майданчиків, великого підземного та наземного паркінгу, а також до послуг "Спорт лайф" у ЖК. Порд нова гімназія, дитячий садок, підготовча школа, а також школа англійської «ДЕК скул», ресторани, кав’ярні, поліклініки «Інтоссана» та державна, ЦНАП, різні супермаркети (Новус, АТБ, Сільпо, Коло та інші), магазини пива, алкоголю та кондитерські, перукарні, Нова пошта, фермерський базар, через дорогу річка Дніпро та яхт клуб. До метро Осокорки 10 хвилин пішки. Через дорогу найбільший та найкращий ТРЦ лівого берега «River Mall» з новими зонами відпочинку та інста- набережною, нові охайні парки та багато іншого. Є місце у підземному паркінгу у оренді. Ціна - 143 000 у.о. торг Від власника!
Ціна: $143 000 за об'єкт $1 254 за м²
№ оголошення:
14574222
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
Дніпровська набережна
Станція метро:
Славутич (1775m)
Кількість кімнат:
3
Поверх / Поверховість:
14 / 23
Загальна площа:
114 м²
Площа кухні:
38 м²
Дата публікації:
2023-05-21 23:51
Змінено:
2023-06-18 16:10

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.