Продам 1-кімнатну квартиру за $76 000 за об'єкт, Київ, вул. Івана Кочерги, метро Позняки


Власник

Опис:

Пропоную купити Вам однокімнатну квартиру( евродвушка) . Квартира вільного планування .Будинок "Пегас» комфорт класу в ЖК Галактика. Побудований за іноваційними технологіями та з якісних буд.матеріалів ,що дасть Вам впевненість в безпеці та комфорті проживання. Будинку вже більше трьох років і Ви зможете оцінити якість .З документами .Будинок введений в експлуатацію більше двух років. ПЕРЕВАГИ КВАРТИРИ ТА КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ВАС : Відкритий та обзорний вид з вікон на правий берег .Будинок та комплекс вже здані в експлуатацію ,що є важливим для новобудов. Дім вже заселений .На території комплексу працюють кав'ярні,садочки ,магазини ,ігрові майданчики та інше. Всі комунікації вже працюють. Комплекс ,що важливо в Києві та для Вас знаходиться в пішій доступності до метро (7хв). Також комплекс має чудову транспортну розвязку.Близькість до центру(30хв) .Близькість до пляжів,та зеленої зони. На території комплексу та в пішій доступності є всі блага цивілізації для комфортного життя та відпочинку. Підбиралась квартира ретельно по параметрам : комфортного жк, европейський забудовник,якість будинку (червона цегла),достатня кількість паркомісць ,приємний колір жк, благоустрій жк, поверховість ,обзорність з вікон квартири на сторону правого берегу ,вільне планування,дві мокрих точки ,якість стін, якісна стяжка під лазерний рівень на підлозі ,якість вікон(Німеччина), якість батарей (Німеччина),якість броньованих дверей,близькість квартири до входів і виходів( безпека) ,пожежна сигналізація в квартирі , дві пари виходів/входів на поверх ,три ліфта ,безшумність від ліфтової шахти та тех.поверху,автономність та якість комунікацій,якісна тепло-шумоізоляція будинку. Звоніть чи пишіть на(Viber, Telegram, WhatsApp ) +38********93 Оксана (Власник) Перегляд можливий за домовленістю,в зручний для Вас час. Краще раз побачити та відчути комфортність та зручність . Для реального покупця торг.
Ціна: $76 000 за об'єкт $1 551 за м²
№ оголошення:
14566319
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Івана Кочерги
Станція метро:
Позняки (2527m)
Кількість кімнат:
1
Поверх / Поверховість:
25 / 26
Загальна площа:
49 м²
Площа кухні:
19 м²
Дата публікації:
2023-03-22 23:02
Змінено:
2023-09-19 14:45

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.