Продам 3-кімнатну квартиру за $85 000 за об'єкт, Київ, вул. Бориспільська, метро Червоний хутор


Власник

Опис:

ВІД ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЇ % Прохання ріелторів не турбувати. Продається 3-х кімнатна двоповерхова квартира, 97 м/кв в ЖК Ідея. Бортничі, комплекс безпосередньо в лісовій зоні, неподалік озера та інша інфраструктура: дитячі садки, школи, аптеки, лікарні, супермаркети тощо. 5 поверхові цегляні, утеплені будинки. Закрита територія зі своїм продуктовим магазином, кафе, перукарнею, аптекою, поштоматом, дитячим садочком та дитячим майданчиком. Інфраструктура продовжує розвиватись. До м. Бориспільська 5 км, зупинка транспорту біля комплекса. Свіже повітря завжди, так як знаходиться в лісі. Квартира двоярусна, знаходиться на 5-му поверсі та мансарді, в підїзді відеоспостереження та магнітний замок. Квартира з закінченим ремонтом! Ремонт робився для себе, тому всі матеріали дорогі та якісні! 1-й поверх вітальня: санвузел, спальня, кухня студія. 2-й поверх : спальня з найбільшими мансардними вікнами. Сходи металеві, обшиті буком. Тепла підлога та кондиціонери. Будинок входить до ОСББ. Має центральну каналізацію, водопостачання з глибоких скважин [3 штуки) + система фільтрації, отоплення твердотопливними котлами, (централізоване на будинок) Також в будинку є генератор, завдяки цьому завжди є вода (холодна, гаряча) і тепло коли вимикають світло! Будинок 2019 р. здачі в експлуатацію. В квартирі ніхто не прописаний! Гарне місце для тихого та спокійного життя. Також є підвальне приміщення з документами 6 м/кв. Торг для реального покупця!
Ціна: $85 000 за об'єкт $876 за м²
№ оголошення:
14564878
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Бориспільська
Станція метро:
Червоний хутор (1787m)
Кількість кімнат:
3
Поверх / Поверховість:
5 / 5
Загальна площа:
97 м²
Площа кухні:
27 м²
Дата публікації:
2023-03-12 19:51
Змінено:
2023-04-26 00:24

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.