Продам квартиру за $50 457 за об'єкт, Київ, вул. Гродненська, метро Чернігівська


Власник

Опис:

ВІД ВЛАСНИКІВ !! БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ !! ПРОДАЄТЬСЯ ТЕРМІНОВО НЕДОРОГО абсолютно нова однокімнатна квартира в ЖК «Дніпровський» по вул. Гродненська, буд.14-а в 26-ти поверховому будинку на 24 поверсі, загальною площею 42 кв.м з чудовою панорамою на місто. Поряд ЗД вокзал Дарниця та станції метро Чернігівська / Дарниця 10-15 хв транспортом. Тихий двiр, немає гучних трас, комфортно спокійно, недалеко парк з гарними деревами. Комунальні послуги будуть незначні, оскільки додатково встановлені індивідуальні лічильники опалення, електроенергії та води, вхідні двері замінено! Цілодобова охорона, консєрж в підiзді, відеонагляд, три ліфти в тому числі один грузовий. У дворі дорослий спортивний та дитячий майданчики. В наявності підземний паркінг. Поряд школа, лікарня, супермаркет АШАН, ТРК Проспект, сквер, дитячий майданчик. Як приємний бонус поруч відкритий Макдональдс 5 хв від будинку. 100 м від будинку автобусна та трамвайна зупинки. А також чудова транспортна розвязка.. Забудовнику усі податки та вигороди оплачено на 100%. Ця квартира буде гарним місцем розташування для вашої родини!! ВІД ВЛАСНИКІВ, БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ ТА БЕЗ КОМІССІЇ !! І найважливіше, будинок не підпадає під відключення електроенергії, що сприяє комфортнішому проживанню! А також можна оформити під іпотеку.
Ціна: $50 457 за об'єкт $1 201 за м²
№ оголошення:
14563714
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Гродненська
Станція метро:
Чернігівська (2349m)
Поверх / Поверховість:
24 / 26
Загальна площа:
42 м²
Дата публікації:
2023-03-02 20:26

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.