Продам квартиру за $47 000 за об'єкт, Київ, вул. Нижньоключова, метро Героїв Дніпра


Власник

Опис:

Продається квартира в чудовому стані, з якісним ремонтом! Не потребує капіталовкладень. Укомплектована повністю меблями та технікою. Знаходиться в 7 хвилинах ходьби від метро "Мінська" та 10 хвилинах від метро "Героїв Дніпра". Навпроти торговельного центру "Dream town". Поруч є велика кількість шкіл, дитячих садочків, розважальних закладів та закладів харчування. Вхідні двері броньовані, встановлена сигналізація. В квартиру підведений інтернет. Вся столярка в квартирі виконана із дуба. Вікна в квартирі із якісного пластика. На балконі встановлена шафа для зберігання різних речей та сушарка для білизни. В кімнаті розкладний диван та два розкладний крісла, чотири спальних місця. Також дуже містка шафа-купе. Кухня є родзинкою квартири, компактна, ергономічна, з усім необхідним обладнанням. Туалет і ванна кімната розділенні. В ванній кімнаті лічильник гарячої води, в туалеті лічильник холодної води. Квартира дуже тепла. Холодна і гаряча вода є постійно. В квартирі є кондиціонер. В коридорі є центральні двері на чотири квартири. В дворі багато місця для паркування. В квартири один власник 14 років. В квартирі ніхто не прописаний. Квартира в натурі краще виглядає ніж на фото. Більше фото можу скинути на вайбер. Краща пропозиція: ціна-якість. Запрошую до перегляду!
Ціна: $47 000 за об'єкт $1 468 за м²
№ оголошення:
14555077
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Нижньоключова
Станція метро:
Героїв Дніпра (88m)
Поверх / Поверховість:
5 / 9
Загальна площа:
32 м²
Житлова площа:
17 м²
Площа кухні:
7 м²
Дата публікації:
2022-12-20 00:23

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.