Продам 4-кімнатну квартиру за $259 000 за об'єкт, Київ, Оболонський район, вул. Героїв Дніпра, метро Героїв Дніпра


Опис:

Екслюзив!!! ЖК Rybalsky Пропозиція від власника! Дворівневі апартаменти з терасою і лоджією з панорамою на канал і Дніпро, поверх 8 і 9 ( пентхаус) в ЖК бізнес класу «Рибальський». Ціна Квартира 132 кВ м , 4 кімнати: 1 рівень: передпокій, кухня-студія, 2 кімнати, ванна, лоджія;2 рівень: 2 кімнати, коридор, гардероб, санвузол, тераса) Це дійсно одна з найкращих квартир міста, купували для себе, тому варіантів перебрали багато. Чому обрали саме цей варіант і радимо вам: + тераса з виглядом на канал!!! +середньо-поверхова квартальна забудова (до 10 поверхів) з унікальною архітектурою + стильний ландшафтний дизайн + закриті приватні двори без машин + дворівневий паркінг з системою шерінг ( ліфт спускається на паркінг) + в проекті закладено кутову частину віддати під арт-простір на -1 і 1 поверхах з можливістю роздувати вікна і влаштовувати амфітеатр з глядачами на благоустрої + охорона території, вхід в ліфт по картам, відеоспостереження по периметру, в під’їздах, на поверхах + сучасна школа, дитячий садок на територіі ЖК (вже працює) + канал з набережною + бульвар і променад з зоною відпочинку, кав’ярнями, магазинами, ресторанами, студіями + pets friendly ( місце для вигулу собак, лапкомийки) + консьєрж-сервіс і комунальне управління через зручний додаток + підземний збір сміття, зарядка для автомобілів + люди, які обирають це місце (сусіди) зі схожими життєвими цінностями + місцерозташування: поруч Дніпро, 5хв - центр, Поділ і 5хв - Оболонь) В пішій доступності : школа, дитячий садочок, фітнес-клуб «5 елемент»;кафе та ресторани, набережна Дніпра, арт галерея, скейт парк, дента-клініка, салон краси. Технічні характеристики: Житловий район Rybalsky, монолітно-каркасний, цегла, фасад навісний, вентильований, 6-ти камерні склопакети, армований профіль, вхідні двері класу вогнестійкості EI30, ліфти Schindler, Н=2.82 м, лічильники на воду, електроенергію та тепло, цілодобове відеоспостереження, система електронних пропусків, картковий доступ до ліфтової зони Здача другий квартал 2022 року.
Ціна: $259 000 за об'єкт $1 962 за м²
№ оголошення:
14409155
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Район міста:
Оболонський район
Вулиця:
вул. Героїв Дніпра
Станція метро:
Героїв Дніпра (714m)
Кількість кімнат:
4
Поверх / Поверховість:
8 / 9
Загальна площа:
132 м²
Площа кухні:
31 м²
Дата публікації:
2021-07-24 11:41
Змінено:
2021-11-30 21:21

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.