Продам 1-кімнатну квартиру за $30 000 за об'єкт, Київ, Солом'янський район, метро Святошин


Власник

Опис:

Однокімнатна квартира 33м2 в ЖК комфорт класу - Благород, який розташований в с. Крюківщина Києво-Святошинського району. Будинок зданий і можна заходити на ремонт, в квартирі виконана лазерна стяжка підлоги і вирівняні стіни під чистове оздоблення, в той же час функціональне планування і відсутність несучих конструкцій всередині квартири дозволяє внести корективи під свій запит. Добротний будинок, цегляні стіни, середній поверх, не торцева - це ті, бонуси, які прагне отримати покупець в квартирі своєї мрії. Комплекс активно будувається і згідно затвердженого плану будівництва утворює міні-містечко з 25! будинків зі своєю інфраструктурою, а значить, буде дорожчати. З існуючої інфраструктури по близькості варто відзначити: зупинку громадського транспорту, продуктові маркети Фора і Лоток, цілодобова аптека Анрі, дитячі садки 4Cild і Мандаринка, будівельний комплекс Домосвіт, кафешки, суші ресторан і багато іншого. Географічно Крюковщина є сусіднім з м Вишневе і с. Гатне, через неї прокладено транзитне сполучення в напрямку Боярки, кілька виїздів дозволять без труднощів доїхати до місця призначення. На автомобілі до станцій метро Теремки / Іподром / Виставковий центр шлях складе всього 10-15 хвилин або 30-35 на машрутці №723, 812.
Ціна: $30 000 за об'єкт $909 за м²
№ оголошення:
14401981
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Район міста:
Солом'янський район
Станція метро:
Святошин (5934m)
Кількість кімнат:
1
Поверх / Поверховість:
2 / 10
Загальна площа:
33 м²
Площа кухні:
9 м²
Дата публікації:
2021-07-14 20:34
Змінено:
2021-07-15 03:21

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.