Продам 2-кімнатну квартиру за $153 000 за об'єкт, Київ, Печерський район, вул. Євгена Коновальця, метро Палац «Україна»


Власник

Опис:

Найкращий будинок збудований в 2021 році в Києві! DIADANS – це дві архітектурно стильні вежі бізнес-класу заввишки в 31 поверх, які розташовані в серці найпрестижнішого району столиці – Печерська. Так високо і птахи не літають, а вам це під силу! І аби ніхто не заважав – ідеально облаштована територія комплексу обмежує доступ для сторонніх. Тут лише ви та ваш вибір: сьогодні до смаку життя в центрі міського потоку чи спокій та затишок у своєму гніздечку? Квартира розташована на 3 поверсі вікна виходять в затишний ДВОРИК, без машин, на офісні приміщення в напрямку центр міста (на стадіон). Особливо цікавим є те що до квартири можна потрапити як через ліфтову зону парадного так і через лаунж зону столобіту по сходах між баштами ! Це дає можливість використовувати квартиру як офіс. Ідеальна як для життя, так і для офіса. Висота потолків від полу до стелі 3.1 метра! Ціна 153000 $. Переуступка доступна до вересня 2021року. Введення в експлуатацію кінець 2021року.Цілодобова охорона. Трьох рівневий паркінг з ліфтом на Ваш поверх! ДОСКОНАЛІ ТЕХНІЧНІ РІШЕННЯ.ВІКОННІ СИСТЕМИ - Алюмінієві системи Schüco AWS 75.SI+ - німецька якість в деталях! В житловому комплексі DIADANS втілюються тільки сучасні енергоощадні технології відповідно до отриманого сертифікату BREEAM. Панорамні вікна DIADANS оснащені ідеальною і досконалою віконною конструкцією з максимальною теплоізоляцією Schüco AWS 75.SI+. Алюмінієвий профіль Schüco AWS 75.SI+ було обрано усвідомлено, адже це віконна серія з максимально можливою теплоізоляцією на основі технології Schuco SimplySmart. DIADANS один з небагатьох житлових комплексів в Україні, в якому буде встановлено саме цю високотехнологічну серію віконних систем Schüco. Переваги алюмінієвої системи Schüco AWS 75.SI+ Заощадження тепла Складна конфігурація багатокамерного профілю відповідає низькій теплопровідності Uf від 0,9 до 1, 6 Вт / м 2 K. Зелені технології При виробництві профілів Schüco AWS 75.SI + використовуються екологічно чисті матеріали, 100% компонентів кожної системи надалі можуть бути перероблені. Високий рівень безпеки Системи Schüco AWS 75.SI + комплектуються фірмовою фурнітурою із захистом від злому. Schüco - доведена до ідеалу конструкція, досконалість в кожному елементі. Бездоганна сумісність профілів і комплектуючих, кожна система — результат нещадної еволюції.Тільки кращі рішення, перевірені часом. Алюмінієві вікна Schüco будуть радувати витонченістю, елегантністю і надійністю не одне покоління!
Ціна: $153 000 за об'єкт $2 154 за м²
№ оголошення:
14361909
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Район міста:
Печерський район
Вулиця:
вул. Євгена Коновальця
Станція метро:
Палац «Україна» (717m)
Кількість кімнат:
2
Поверх / Поверховість:
3 / 31
Загальна площа:
71 м²
Площа кухні:
31 м²
Дата публікації:
2021-07-08 00:00
Змінено:
2021-11-30 23:22

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.