Продам 1-кімнатну квартиру за 1 800 000 грн. за об'єкт, Київ, Солом'янський район


Опис:

Продаю квартиру в ЖК “Ok’Land”, що розташований в серці Солом‘янського району за адресою просп. Повітрофлотський, 56. Надійний забудовник - БК «Ріел». Технологія будівництва - монолітно-каркасна, стіни - газоблок 25 см з утепленням мінеральною ватою 15 см, в санвузлі стіни з червоної цегли. Комунікації центральні, опалення - дахова котельня Wiesmann. Квартира розташована на сьомому поверсі третьої секції другого будинку. Вікна виходять на схід, в двір житлового комплексу. На поверсі вісім квартир та 3 ліфти (один вантажний). Квартира площею 46,22 кв м, з дуже зручним плануванням, оскільки площа кухні майже 19 кв м, що дозволяє організувати там студію. З кухні вихід на засклену лоджію. Житловий комплекс вдало розташований в ста метрах від Севастопольської площі. В безпосередній близькості знаходиться Солом‘янська адміністрація та ЦНАП, велика приватна клініка «Добробут», дитяча клінічна лікарня, п‘ятий пологовий будинок, декілька дитячих садків, в тому числі приватних, школи, коледжі та декільки вищих навчальних закладів, наприклад Київський національний університет будівництва та архітектури, Національна академія внутрішніх справ, відділення пошти нотаріуси і т.д. В пішій домтупності ряд супермаркетів (Novus, Сільпо, АТБ, Billa, Фора). До залізничного вокзалу три кілометри (15 хв маршруткою), там і найближча станція метро Вокзальна. До аеропорта Київ два кілометри. З Севастопольської площі без проблем можна добратися в будь-яку частину столиці. Неподалік ЖК кінцева зупинка декількох тролейбусів - 8 (до КНУ ім. Тараса Шевченка, метро Університет та Площа Льва Толстого), 9 (до ТРК «Гулівер» та метро Вокзальна, Палац Спорту), 40 та 40а (до ТРК «Гулівер» та метро Олімпійська, Палац спорту). ДУЖЕ ХОРОШИЙ ВАРІАНТ ЯК ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ, ТАК І ДЛЯ БІЗНЕСУ.
Ціна: 1 800 000 грн. за об'єкт 39 130 грн. за м²
№ оголошення:
14372171
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Район міста:
Солом'янський район
Кількість кімнат:
1
Поверх / Поверховість:
7 / 25
Загальна площа:
46 м²
Площа кухні:
18 м²
Дата публікації:
2021-06-07 09:04
Змінено:
2021-06-07 09:05

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.