Продам 2-кімнатну квартиру за $58 000 за об'єкт, Київ, Дніпровський район, вул. Миколайчука Івана, метро Гідропарк


Власник

Опис:

Двокімнатна квартира на березняках. На межі районів, на відстані 500-1000 метрів маємо о. Тельбін з мальовничим парком та пляжами облаштований спортивними та дитячими майданчиками і зонами барбекю. Річка Дніпро в 5 хв прогулянки з великим парком Вербовий Гай і дуже пейзажною Русанівською набережною з величезним вибором ресторацій. 3 хв і Ви на русанівському каналі з відомими на всю Україну кольоровими фонтанами. Інфраструктура - 3 великих супермаркети, ринок, Макдональдс, транспорт по напрямку ст. м. Лівобережна (10хв і Ви на метро). Під будинком 3 дит.садка та школа!!! Достатня кількість паркомісць у дворі, поруч платний підземний паркінг та декілька охор. парковок. Квартира на 8 пов. з 9. По фасаду утеплення 100 ППС високої щільності. з якісним фасадним покриттям. Металопласт. вікна. Балкон з дерев'яним стекленням. В більшій кімнаті встановлено потужний двоінверторний кондиціонер з WiFi (2020р.) з "гарячим компресором" і нагрівом при -25. Номінальна розрах. площа до 50 кв. м. літом вільно обслуговує всю квартиру. Встановлено сучасний бойлер (2019) з "сужими тенами" на 80л. з WiFi його вистачає на двоє дорослих та маленьку дитину при активному використанні і втому числі на кухні. Встановлена система зворотнього остмосу з баком на 4 літри. Додатково прокладено електромагістралі для потужних електричних приборів з встановленою автоматикою, замінені усі розетки та вимикачі. В 2019 р. в будинку проведено реконструкцію електромережі з заміною електричних магістралей та встановлення лічильників з двозонним обліком. В 2015 встановлено новий ліфт. В парадному металеві двері з домофоном. Будинок в складі ОСББ. В квартирі новий якісний косметичний ремонт. Частково замінені міжкімнатні двері. Шліфовано та лаковано паркет. Укладено ламінат. Нові якісні шпалери. В дитячій кімнаті додатково проведена шумоізоляція приміщення. Наявна комора до 1 м.кв. з полицями. З вікон квартири краєвид на паркову зону, дит. та спорт. майданчик і садочок зі школою. вул. Івана Миколайчука 7/1. Власник один з 2016р. Діти до 18р. не зареєстровані. Телефонуйте з 8:00 до 11:00 та з 18:00 до 22:00. За цим номером в любому месенджері відпишусь на всі питання.
Ціна: $58 000 за об'єкт $1 288 за м²
№ оголошення:
14277890
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Район міста:
Дніпровський район
Вулиця:
вул. Миколайчука Івана
Станція метро:
Гідропарк (2262m)
Кількість кімнат:
2
Поверх / Поверховість:
8 / 9
Загальна площа:
45 м²
Площа кухні:
8 м²
Дата публікації:
2021-04-06 00:00
Змінено:
2021-04-09 18:15

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.