Продам 1-кімнатну квартиру за $30 700 за об'єкт, Київ, Солом'янський район, вул. Київська, метро Теремки


Власник

Опис:

Продаю Власну Нову квартиру з документами у сучасному комплексі ЖК ЩАСЛИВИЙ зі всією інфраструктурою, звідки дуже зручно та швидко дістатися центра Києва. Будинок примикає до дитячого садочка а з вікна з квартири видно його ігровий майданчик. В 10 метрах від входу у будинок продуктова крамниця а також безліч інших закладів (салони, ательє ,кафе) трохи далі (500 метрів) від комплексу розташовані супермаркети Білла, Ашан , ТЦ "4 Room" ,"обойний ринок" , заправки, майки та багато інших закладів. Зупинка маршрутки Біля комплексу, 5 хв до метро , 2 км до скоросного трамвая на Леся Курбаса. Дуже зручне розташування незалежно від того чи ви маєте авто ( немає пробок) чи ні. Будинок із цегли, з наружним утепленням фасадів, забудовником використано дуже якісні матеріали що одразу помітно як тільки ви потрапляєте на територію комплексу. Штукатурка з часом не осипається з фасадів як в багатьох інших новобудовах Києва і області а виглядає дуже пристойно і якісно. На території комплекса багато дитячих майданчиків, спортивні площадки , фонтани, зони відпочинку, зручності у вигляді пандусів для людей з обмеженими можливостями , а також молодих мам з колясками, які не потрібно підіймати кожного разу щоб зайти в будинок. Також на території ЖК працює цілодобово ЖЕК де ви можете викликати електрика чи сантехніка в будь яку годину. Дуже чисто . Будинок зданий, заселений. В квартирі індивідуальне газове опалення, що істотно економить кошти. Стоять якісні металеві вхідні двері. В квартирі дуже добре виконано стяжку пола. А також електропроводка , сантехнічні чорнові роботи , штукатурка , з готовими виходами для підключення сантехніки. Вам залишається виконати фінішний косметичний ремонт, підібравшиз розташування , колір та якість матеріалів на ваш смак. Неподалік комплекса розташовані озера, сосновий ліс і приватний сектор, немає загазованості, чисте повітря. Комплекс має вигляд рівня "бізнес класу " і кожного разу повертаючись в це чудове місце додому ви гарантовано будете пишатись тим, що маєте домівку саме тут.
Ціна: $30 700 за об'єкт $829 за м²
№ оголошення:
5349644
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Район міста:
Солом'янський район
Вулиця:
вул. Київська
Станція метро:
Теремки (2405m)
Кількість кімнат:
1
Поверх / Поверховість:
9 / 11
Загальна площа:
37 м²
Житлова площа:
15 м²
Площа кухні:
14 м²
Дата публікації:
2017-06-29 17:11
Змінено:
2019-12-10 09:49

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.