Продам дом/котедж за $315 000 за объект, Киев


Владелец

Описание:

Продаю котедж площа 293 кв.м., ділянка 6 соток. Без коммисии для покупателя! Приватний сектор Вітряні гори, Подільський район, вулиця Чигиринська. Можливо під іпотеку! Продається з усіма меблями та побутовою технікою, як на фото! Міська каналізація, газ та водопостачання! Будинок: 2 поверхи плюс мансардний поверх, введений в експлуатацію в 2012 році. Будинок збудований з газоблоку АЕРОК 400. Монолітний фундамент. Цоколь - 1 поверх утеплений піностеклом 50мм. Дах-бітумна черепиця, утеплена мін. ватою 250мм. Сходи з дерева, ясен. У будинок заведено електрику 12к.вт. 3 фази, на кожну стоїть стабілізатор. Площа: загальна 293м.кв., житлова 54м.кв., кухня 10м.кв., їдальня зона 54м.кв. Цокольний поверх: лазня на дровах, лаундж-зона з душовою площею 50м.кв., котельня з якісним німецьким, 2 двоконтурним котлом, Buderus logano G234 ws -38кВт., холодна кімната, госпблок, пральня. 1 поверх: простора передпокій, з/в з душовою кабіною, теплий гараж для одного автомобіля, кухня 10м.кв., вітальня із зоною відпочинку 54м.кв. 2 мансардний поверх: 3 спальні, кожна зі своєю вбиральні, з/в з ванною та душовою кабіною. Будинок обладнаний: якісною побутовою технікою та меблями, клімат-системою, водяним підігрівом підлоги цокольного та 1 поверху, сонячними колекторами з гелевими акумуляторами, для підігріву води. Ділянка 6 соток: рівна, правильно-прямокутної форми 20х30. На ділянці зроблено зону відпочинку з мангалом на дровах. Газон із автоматичним поливом. Зростають кущі ожини. Вольєр для собаки. Навіс під дві машини. В'їзна брама з автоматичним відкриттям. Тихий, затишний, приватний сектор у межах міста, з розвиненою інфраструктурою та добрими сусідами. Поруч ліс із парковою зоною відпочинку. Неподалік продовольчий магазин, та зупинка громадського транспорту. Дом показывает представитель собственника! Хозяин будет при подписании договора. БЕЗ ТОРГА!
Цена: $315 000 за объект $1 075 за м²
№ объявления:
14577493
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Кол-во комнат:
5
Общая площадь:
293 м²
Дата публикации:
2023-06-20 21:51

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.