Сдам 3-комнатную квартиру за $800 в месяц + 100% предоплата, Киев, Русановская набережная, метро Левобережная


Владелец

Описание:

Здам свою видову квартиру в ЖК Галактика, пл. 90,5 м2. Три окремі спальні по 13 м2, кухня-вітальня 18м2, гардеробна кімната 5кв.м, два санвузли (душова кабіна та ванна), утеплена лоджія, комора для зберігання господарських речей. У кожній кімнаті встановлено окремий інверторний кондиціонер (4 шт). Тепла підлога (з програмованним терморегулятором на кожну зону). Гаряче водопостачання - 100л бойлер. В кухні встановлена система очищення питної води способом зворотного осмосу. Техніка: холодильник, мікрохвильова піч, духовка, індукційна варильна поверхня, витяжка, TV, роутер, посудомийна машина, пральна та сушильна машини, пилосос. Меблі: Велика містка шафа для верхнього одягу в коридорі. Вбудована шафа в спальні. Розсувний дубовий стіл та м'які стільці Veneto. Двоспальне та двоярусне дитяче ліжка з італійськими матрасами Magniflex. Великий розкладний диван у вітальні. В кожній кімнаті, кухні та лоджії є інтернет розетки. Квартира обладнана системою охорони та датчиками протікання води. Будинок обладнаний системою відеоспостереження. З усіх вікон вид на Печерськ, Лавру та Батьківщину-Мати. У житловому комплексі є: дитячий садок, аптека, лабораторія аналізів, перукарні, кафе, продуктові магазини, тенісний корт, футбольний та баскетбольний майданчики. Поряд з ЖК супермаркет Novus. Неподалік розташовані Русанівський ліцей та ліцей №208. За додаткову оплату є можливість оренди паркінгу в ЖК Галактика. Відстань до: ст.м.Лівобережна - 800м (10хв) McDonald's - 700м (9хв) Русанівська набережна - 1300м (15хв) Без тварин. Вартість - 800 у.о. + комунальні платежі. Власник. Прошу писати/телефонувати у Вайбер або Телеграм.
Цена: $800 в месяц
№ объявления:
14577163
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
Русановская набережная
Станция метро:
Левобережная (1285м)
Кол-во комнат:
3
Этаж / Этажность:
18 / 25
Общая площадь:
90 м²
Площадь кухни:
18 м²
Дата публикации:
2023-06-17 17:42

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.