Продам 3-комнатную квартиру за $70 000 за объект, Киев, ул. Ивана Кочерги, метро Харьковская


Владелец

Описание:

Пропонується затишна квартира із зручним розташуванням. Серія АППС;стіни: керамзито-бетон;перекриття: залізобетон;До початку ремонту було виконано часткові роботи із заміни проводки, а також знесено перегородки в залі та кухні, до балкону, що дозволило збільшити простір та створити додатковий затишок. Лоджія утепленна з середини. Стіни були випрямлені, підготовлені до фарбування (прикрашені візерунком мапа світу). Частково вирівняні і залиті підлоги. Панорамні вiкна німецького виробника, дуже якiснi (з тонуванням) вартість вікон більше 8 тисяч уе. Квартира утепленна зовні. Вимагає невеликих вкладень, але, ймовірно, вам необхідно створити інтер'єр у тому стилі та кольоровій гамі, які вам близькі. Квартира безпечна для нашого часу, вона кутова та на невеликому поверсі, спальні кімнати оточує сусідній будинок що робить їх неможливими до влучення. Поруч з будинком усі необхідні зручності: у дворі дитячий садок, у 5 хвилинах ходьби - дві школи одна з них дуже гарна гімназія з баскетбольним та футбольними полями, озеро з гарною прогулочною терiторiею знаходится в 30 метрах від будинку, магазини, аптеки, торгові точки, парковка, супермаркети (Ашан, Атб, Сільпо, Новус), ресторани, стоматології та ін. Відмінне розташування: Дарницький міст знаходиться за кілька хвилин їзди, на авто до центру 10-15 хвилин, а станція метро Харківська на відстані 1, 5 км. Громадський транспорт до метро 18, 17 автобуси, 245 маршрутка зупиняються перед будинком. На відстані 200 метрів проходить маршрутне таксі 45, 445, 545, 511, 526, 178, 177, трамвай 8 номеру і тд. Прописанних немає. При домовленності можемо закінчити будівництво за ваші кошти! Вартість квартири зниженна більше ніж на 10 тисяч. Усі інші деталі по телефону або на перегляді.
Цена: $70 000 за объект $886 за м²
№ объявления:
14573982
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
ул. Ивана Кочерги
Станция метро:
Харьковская (2527м)
Кол-во комнат:
3
Этаж / Этажность:
2 / 16
Общая площадь:
79 м²
Площадь кухни:
8 м²
Дата публикации:
2023-05-19 12:42

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.