Продам 2-комнатную квартиру за $65 000 за объект, Киев, бульв. Чоколовский, метро Вокзальная


Владелец

Описание:

Квартира повністю готова для життя, все вже зроблено для Вас – заїжджайте та отримуйте задоволення від життя у світлій затишній квартирці, зробленою для себе з любов'ю та гарним смаком. Продам свою 2-к квартиру - вул. Єреванська 14Б (Солом'янка). 4-й поверх 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 46м, вітальня, спальня, велика гардеробна, кухня 9м. Місце для паркування прямо під вікнами. Вбудована техніка та меблі: кондиціонер, бойлер Electrolux 80л., холодильник Snaige, пральна машина Whirlpool, посудомийна машина Bosch, газова плита з автозапалюванням та газконтролем Gorenje, кухонна витяжка, вбудований письмовий стіл – комфортне робоче місце, шафа з встановленими пральною та посудомийною машинами на кухні, повністю обладнана вбиральня. Квартира з гарним сучасним ремонтом – ремонт робили для себе, все продумано до дрібниць, щоб максимально використати кожен квадратний метр. Нова тепла підлога в кімнатах (керамзит, пісок, профілю, 2 шари OSB, німецький ламінат). У коридорі, кухні – на підлозі керамічна плитка, на стінах – венеціанська штукатурка. Нова електрика (мідний кабель) по всій квартирі, автомати по зонах. Поміняний каналізаційний стояк (разом із сусідами зверху), розведення по квартирі всіх труб у пластиці, сучасна сантехніка, лічильники на гарячу та холодну воду. 2 броньовані вхідні двері. Засклений балкон. Домофон. Низькі комунальні платежі: (лічильники на електрику, гарячу та холодну воду), взимку за опалення 900 – 1500грн/міс. Квартира повністю утеплена зовні. Сучасні радіатори. Взимку тепло, влітку прохолодно. Документи готові: договір купівлі-продажу більше 3 років, один власник, без прописаних дітей. Швидкий продаж від господаря – без комісії ріелтора. Будинок розташований у тихому дворі: живуть білки, їжаки, пташки. Живемо як у парку. Кооперативний будинок. Приємні тихі сусіди. Відмінно розвинена інфраструктура: за 2 хвилини ходьби ЕКО-маркет, купа магазинчиків, кафешок, кілька ресторанів, школа, поліклініка, кілька парків, кінотеатр «Супутник», дитячі майданчики, 5 хвилин – Сільпо, АТБ тощо. Відмінна транспортна розв'язка – з одного боку за п'ять хвилин ходьби Чоколівський бульвар (зупинка Пітерська, площа Космонавтів) – з іншого боку Повітрофлотський проспект (зупинка вул. Воробйова). До метро Вокзальна 20 хв пішки, до метро Шулявка – 4 зупинки маршрутки. На авто можна виїхати у будь-якому напрямку у будь-який час.
Цена: $65 000 за объект $1 413 за м²
№ объявления:
14573659
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
бульв. Чоколовский
Станция метро:
Вокзальная (2276м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
4 / 5
Общая площадь:
46 м²
Площадь кухни:
9 м²
Дата публикации:
2023-05-16 22:22

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.