Продам 2-комнатную квартиру за $54 000 за объект, Киев, ул. Осиповского, метро Минская


Владелец

Описание:

КИЇВ. Подільський район, Виноградар, вул. Осиповського 25. Будинку 60 років, збудований по типу бараку: один під’їзд, три поверхи, всього 24 квартири. Квартира знаходиться па третьому поверсі, розташована в центральній частині (не кутова). Дах не протікає, перекриття дерев‘яні, подвійні, що створює додаткову шумоізоляцію. Підлога повністю замінена на нову, укладена підлогова дошка в шпон, соснова, лакована. Електропроводка нова, в квартирі багато силових розеток. Стеля з гіпсокартону, фарбована. Висота стелі до встановлення гіпсокартону - 3м. Шпалери вінілові(такі, що можна мити і фарбувати, на сьогодні - в доброму стані/нефарбовані). Вікна металопластикові двокамерні. Балкон без ремонту, не засклений. На кухні газова колонка Bosch, що дуже зручно, бо завжди безвідмовно є гаряча вода. Варильна панель газова. Духова шафа електрична. Посудомийна машина. Холодильник. Пральна машина. Труби під воду і під опалення замінені на нові. Заміна каналізаційних труб до стояка. Радіатори теж нові. У санвузлі кахель до стелі, підлога в коридорі і кухні - лінолеум. Робоча поверхня на кухні з кахелю. Телевізор Samsung Smart TV 32 дюйми (висить на кухні). Всі меблі виконані на замовлення, шафи-купе з дзеркалами. Обидва ліжка з IKEA (одне 1,4м, друге 1,6м шириною) з новими ортопедичними матрацами з ікеї середньої жорсткості. У квартирі провайдер кабель ВОЛЯ, можна змінити на доступний в будинку Тріолан. Вхідні двері залізні. Домофон. Пультова охорона. Поруч знаходяться школи (34-а, 93-я та 193-я), кілька дитячих садочків, парк з озерами, ліс, у двох хвилинах пішки зупинка 72-го автобусу, трохи далі 472-ї маршрутки. Дзвонити можна о будь-якій годині кожного дня, завжди візьму слухавку, або ж перетелефоную сама.
Цена: $54 000 за объект $1 080 за м²
№ объявления:
14572937
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
ул. Осиповского
Станция метро:
Минская (3996м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
3 / 3
Общая площадь:
50 м²
Площадь кухни:
8 м²
Дата публикации:
2023-05-11 01:41

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.