Продам 1-комнатную квартиру за $59 800 за объект, Киев, метро Вокзальная


Владелец

Описание:

Пропоную квартиру після ремонту закінченого в кінці 2021 року та переплануванням в "євродвушку" із заскленим балконом та технікою в ЖК "Атлант" на Доківській. Правий берег р. Дніпро, селище оточене територією міста Києва (Національним природним парком "Голосіївський" з одного боку та проспектом Академіка Паладіна з іншого). В квартирі не проживали, в оренді не була, тепло після закінчення ремонту не вимикали. Квартира на 10-му (середньому) поверху. Утеплення - мінеральна вата (термобудинок). Висота стелі 2.50. Вікна на ліс, парк. Квартира тепла навіть із вимкненим опаленням оскільки орієнтована на Захід. ЖК повністю заселений, ремонти в будинку сусіди закінчили, оскільки будинок переданий інвесторам з 2018 року, всі комунікації під’єднанні до нових мереж та пунктів підключення. В теперішніх реаліях та з урахуванням майбутніх перспектив підвищення тарифів - максимально економне житло. Теплопостачання за тарифами міста Київ. Лічильник на тепло КП Київтеплоенерго (зареєстрований проект), двухзонний лічильник на електрику, договірна потужність - 10 кВт. Рахунки за комунальні послуги мінімально можливі в Києві (за лютий 2023 року теплопостачання- 860 грн., придомова територія з вивозом ТПВ - 390 грн., консьєрж -150 грн.). Транспортне сполучення до Епіцентру на Берковецькій та найбільшого в Києві ТРЦ Лавіна Мол 20 хв пішки, або 7 хв на авто. Маршрутне таксі до ст. метро Академмістечко – 15 хв., інтервал 15 хв (кінцева зупинка в 5 хв від будинку) або альтернатива - ЖД станція Біличі (7 хв від будинку) електричка 30 хв до ст. метро Вокзальна. На власному авто до вулиці Хрещатик по проспекту Перемоги або через вулицю Стеценка в напрямку ст. м. Лук’янівська приблизно 40 хв - 1 год. 20 хв. Власник більше трьох років - продаж без ПДФО та ВС для Покупця (- 6,5 %). Зареєстрованих осіб в квартирі не має, інші обтяження, іпотека відсутні. Прохання не дублювати оголошення, оскільки це прямий продаж без комісії для покупця. Планування Перепланування з однокімнатної квартири в "євродвушку" з роздільним плануванням та всіма міжкімнатними дверима: кухня-студія 14 кв.м та окрема спальна кімната 15 кв.м, гардеробна кімната 3,5 кв.м, об'єднаний санвузол з ванною 4 кв.м., засклений балкон (лоджія)– 3 кв.м, коридор 3,5 кв. м.
Цена: $59 800 за объект $1 390 за м²
№ объявления:
14571803
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Станция метро:
Вокзальная (2794м)
Кол-во комнат:
1
Этаж / Этажность:
10 / 22
Общая площадь:
43 м²
Площадь кухни:
14 м²
Дата публикации:
2023-05-02 02:01
Изменено:
2023-05-27 14:43

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.