Продам дом/котедж за $610 000 за объект, Киев, ул. 1-я Островная


Владелец

Описание:

Сучасні світові технології енергозберігаючого будинку з продуманим плануванням та видом з вітальнею на мільйон. Будинок автономний за опаленням - швейцарський інвентарний тепловий насос з резервним режимом електрокотла, бойлерною бочкою на 500 літрів. Плоский дах дозволяє встановити сонячну станцію до 20 кВт+, що достатньо для теплового насоса на рік за споживанням (тепло+гаряча вода). Свій бетонний семптик зі скиданням 99% очищеної води. Гаражні ворота, ролети – електропривод. Відеоспостереження та сигналіація - пульт. У будинку все продумано до дрібниць, підігрів підлоги, гребінки по кожному поверху з можливістю збільшувати/зменшувати/відключати температуру резервне тепло, освітлення з дублерами, своя WiFi мережа від ubiquti, електропідігрів прибудинкової території в зимовий час, зливи зі збором дощової води для поливу тд. Сам будинок - монолітно-каркасний (бетон від Ковальської + цегла 2НФ). Кожен етап робот (від фундаменту до готового) із кресленнями, фото-фіксацією. На кожний етап робіт є технічна документація від проектної організації. Будинок на монолітній подушці. Підвал – 70 кв – за поточними вимогами – бомбосховище. Ділянка зафіксована 79 палями (:-) знову ж таки - все через геологію, прорахунок. Вікна - Reyneаrs, фасад Baumit nano pro плюс кераміка, вхідні двері - бронідвері Herman, ролети -Aluteh, фарбування/штукатурка - San Marco, і так на кожному етапі робіт підбиралися лідери сегменту, так як будинок будувався для себе, з любов'ю та високою залученістю, з гарантією 50 років на дах, вікна, вхідні двері, фасад, септик тощо. До будинку додаються всі креслення, прорахунки, документація, а головне обслуговування будинку Підрядниками (тепловий насос, септик, ролети, сантехніка тощо), чудовий краєвид, який ніхто не забере сусіднім парканом або будівництвом, а також 20 соток (10 будинок з прибудинковою територією + 10 садова частина)
Цена: $610 000 за объект $1 742 за м²
№ объявления:
14569690
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Улица:
ул. 1-я Островная
Кол-во комнат:
8
Общая площадь:
350 м²
Дата публикации:
2023-04-16 09:41
Изменено:
2024-06-23 05:06

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.