Продам 3-комнатную квартиру за $31 000 за объект, Киев, ул. Черниговская, метро Бориспольская


Владелец

Описание:

Продаж квартири по низу ринку з хорошим ремонтом. Будинок цегляний , квартира утеплена , всі вікна Rehau (є документи). Свіжий ремонт , продумане , индивідуальне та зручне планування , на підлозі ОСБ + утеплювач (звукотеплоізоляція) та дорогий ламінат. У квартирі повноцінні, непрохідні три кімнати, плюс додатково: коридор, кімната для посиділок (їдальня), та санвузол . Квартира де не потрібно думати ще про дорогий ремонт, планування і т.д. що вартує більш ніж напів ціни самої квартири + нерви та час. Зручна локація, початок району, м.Чернігів вул.Текстильників (Мазепи, Музична зовсім поряд 2 хв.) Район тихий, спокійний, багато дітей, дитячих майданчиків, магазинів, салонів краси, аптек, через дорогу дві школи, кілька садків, парк, вокзал, ринок, торговий центр, банк, пошта, поліклініка і т.д. і це все поряд. Можливість дістатися в будь-який район міста без пересадок, є зупинка транспорту можна сказати під будинком та зупинка "музична" 2хв. пішки, до 10 хв. вокзали залізничного та авто сполучення До центру міста (Центральний ринок) хвилин 20 пішки, або 5-7 на транспорті. В 15хв. (пішки) лісопарк з неперевершеними краєвидами для приємних відпочинків. Можливий продаж частково з меблями та технікою (домовимося) На все встановлено лічильники. Перед війною планувався капітальний ремонт під'їзду, сходового майданчика, зовнішнє утеплення всього будинку (є розпорядження). Є можливість продажу разом з великим гаражем на 2 авто, мангальною зоною, кімнатою відпочинку і т.д. , до 10 хв. ходьби від кв. , обговорюється окремо .
Цена: $31 000 за объект $516 за м²
№ объявления:
14568768
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
ул. Черниговская
Станция метро:
Бориспольская (579м)
Кол-во комнат:
3
Этаж / Этажность:
4 / 5
Общая площадь:
60 м²
Площадь кухни:
6 м²
Дата публикации:
2023-04-09 15:42

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.