Сдам 2-комнатную квартиру за 140 000 грн. в месяц + 100% предоплата, Киев, ул. Героев Севастополя, метро Вокзальная


Владелец

Описание:

Здається в оренду двохкімнатна квартира на вул. Героїв Севастополя 10Б (Соломʼянський район). Квартира 46 квадратних метрів., 1 поверх. Оголошення від власника, можна заїзжати найближчим часом. 

Дві суміжні кімнати, кухня, коридор, роздільний санвузол (перший –лише ванна та умивальник, інший лише туалет). 
 Поряд відсутні військові обʼєкти чи критична інфраструктура. 
По сусідству з будинком дитячий садочок. В квартирі свіжий косметичний ремонт. Всі вікна виходять на задню частину двору де є зелена зона і дерева, дуже затишно навесні та влітку. Класне розміщення – поруч виїзд на Борщагівську з розвʼязкою (доступ в обидва боки руху), виїзд на проспект Перемоги на Берестейській (доступ в обидва боки руху). До метро Берестейської без авто – 3 зупинки трамваю чи маршрутки, 25-30 хвилин пішки.

 5-10 хвилин від будинку: 
Старий та новий АТБ, Фора, відділення Нової Пошти, Аптека, Банк,
бібліотека імені Лермонтова, Молоко від фермера, Львівські круасани, Квіти, Мʼясо, ресторан Portfolio, Market plaza, Kyiv clinic, вище професійне училище НАУ, Бізнес центр X-Space, 8 фотостудій, Християнська церква Скинія та купа маленьких бізнесів, медичне містечко №6.

 Поруч два дитячі садочки та чотири школи – 67***********26. Спортивний комплекс Меридіан зі штучними полями для футболу та тенісу. Стадіон училища НАУ за сусіднім будинком.

 Парки: Одразу два круті парки в пішій доступності: Орлятко (10 хвилин) та Відрадний (20 хвилин) Транспорт: 
В 7 хвилинах ходьби зупинка швидкісного трамваю 
(№1, №3: Вокзальна-Кільцева дорога. 1 зупинка до Національного Авіаційного Університету, 2 зупинки до індустріального мосту, 3 зупинки до КПІ) В двох хвилинах від будинку зупинка №14 та №15 трамваю 
(Відрадненський проспект – Лукʼянівка, Контрактова площа, Вокзальна) Ходять маршрутки в різні напрямки 
(центр, лукʼянівка, поділ, кільцева, відрадний) 

В квартирі: - Перший поверх, не потрібно підійматись довго по сходам, легко перевозити речі. - На всіх вікнах встановлені грати. - В квартирі встановлена сигналізація, підписаний договір з охоронною фірмою. - В коридорі встановлена якісна шафа-купе, та окремі зручні шафи для взуття. Двері шафи – дзеркальні. - Коридор вузький але довгий, дозволяє досить зручно зберігати на вході велосипед чи самокат. - В залі встановлений кондиціонер та велика шафа-купе, яка вмістить спокійно речі двох людей. - Додатково є ще одна шафа-пенал, також в залі. - В залі дуже якісний, великий, розкладний стіл. В розкладеному стані його довжина майже 2 метри. Зручно працювати, вміщає будь-яку кількість речей. - В залі на підлозі килим на всю площу кімнати - Стіни щойно пофарбовані - Є диван, який можна розкласти для гостей. Але диван старенький. - Дуже біла гарна спальня з двома вікнами. Дуже світла. - Велике ліжко та зручний матрац. - В спальні багато різних варіацій світла - Вбудовано декілька поличок, встановлені нові шафи під книжки чи особисті речі на всю стіну. - В спальні є дуже красиве велике зеркало на весь зріст - Також є великий комод на 6 шухляд. - На кухні великий класний холодильник з морозильною камерою на декілька відділень - Газова плита з працюючою духовкою та витяжкою - Пральна машинка на 6 кг - Чайник, праска, розкладна сушка для одягу, розкладна дошка для праски. - В квартирі повноцінна ванна, а не душ. - У ванній встановлений бойлер, та є невеличка сушка для одягу. - На кухні та в коридорі замінено світло та перероблена електирка - В квартирі проведений інтернет та є роутер. - Опалення загальнобудинкове. - Гарна шумоізоляція, ви майже ніколи не чуєте навколишні квартири. - Встановлені лічильники на воду та світло. - Приємні безпроблемні сусіди.
 Оплата за перший і останній місяць при заселенні. Комунальні послуги не включаються до ціни оренди і сплачуються окремо. 

Можна з дітьми, можна з тваринами. Власник – Олександр, 05*********00
Цена: 140 000 грн. в месяц
№ объявления:
14567987
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
ул. Героев Севастополя
Станция метро:
Вокзальная (3115м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
1 / 5
Общая площадь:
46 м²
Площадь кухни:
6 м²
Дата публикации:
2023-04-04 02:21

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.