Сдам офис за 114 607 грн. в месяц, Киев


Владелец

Описание:

ПЕРША ЗДАЧА В ОРЕНДУ. ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВЛАСНИКА. В оренду пропонується офіс із якісним дизайнерським ремонтом площею 170 кв. м. Офіс розташований в історичній частині Подолу в клубному будинку преміум класу "Liberty Estate" (нежитловий фонд) провулок Лук'янівський 3. Територія ЖК дуже доглянута (чисто, ландшафтний дизайн, тераса), охорона, відеоспостереження, закрита територія. Найближча станція метро Контрактова площа (15 хв. пішки). Житній ринок 900 метрів. Офісне приміщення має окремий фасадний вхід (1 поверх офісної частини ЖК). Перед входом розташована чудова зелена зона. Приміщення має великі панорамні вікна (алюмінієві трикамерні склопакети) та чудовий вигляд з них. Унікальна можливість для офісу у центрі міста мати зелену зону перед входом до офісу. Офіс включає наступні приміщення: 2 кабінети/open space, приймальня, кухня з зоною для приймання їжи, 2 санвузли з душовою кабіною. Можливе додаткове зонування під орендаря. Приміщення обладнане наступними меблями: кухонні меблі, шафа для одягу, шафи в санвузлах. Обладнання та техніка: кондиціонери в кожній окремій зоні/кабінеті, тепла підлога, бойлери в санвузлах та кухні. Можливе встановлення електрогенератора. В приміщенні можливо комфортно розмістити до 30 осіб. Біля приміщення є місця для паркування загального користування. Є можливість оренди місць для паркування в підземному паркінгу ЖК. Паркінг також використовується як бомбосховище. Доступ до паркінгу з офісу можливий через під'їзд (без виходу на вулицю). Порядок оплати: Орендна плата сплачується щомісяця авансом, гарантійний платіж у розмірі одного місяця, є заставою та повертається після повернення приміщень з оренди, додатково сплачуються комунальні платежі (електрика, вода, експлуатаційні ОСББ). Вартість оренди на місяць 3000 дол. США за об'єкт оренди + комунальні (в зимовий період орієнтовно 22 тис. грн.).
Цена: 674 грн. за м²
№ объявления:
14562354
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Офис
Город:
Киев
Общая площадь:
170 м²
Дата публикации:
2023-02-20 22:45

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.