Сдам 2-комнатную квартиру за 29 900 грн. в месяц + 100% предоплата, Киев, ул. Ивана Кочерги, метро Славутич


Владелец

Описание:

!!! В БУДИНКУ ВСТАНОВЛЕНИЙ ПОТУЖНИЙ ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР!!! Ви завжди будете з водою, теплом, працюючим ліфтом і можливістю зарядити пристрої. Здам свою 2-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом в Житловому Комплексі "Зарічний". Територія комплексу закрита, охороняється, знаходиться на першій лінії р. Дніпро, за три хвилини пішки від ст.м. Славутич. На території є дитячий садок, продуктові магазини, кафе, стоматологія, футбольне поле, спортивний та дитячі майданчики, а також інша, корисна для комфортного проживання інфраструктура. У квартирі виконано дизайнерський ремонт. Квартира площею 65 м2 з панорамним видом на річку Дніпро та Південний міст, знаходиться на середньому поверсі 25-ти поверхового будинку. У під'їзді три ліфти, один працює завжди, при відключеннях електроенергії живиться від резервного генератора. Вантажний ліфт спускається до підземного паркінгу. За потреби є можливість орендувати паркомісце. В будинку охорона, регулярне прибирання. Квартира укомплектована всім необхідним сучасним обладнанням (вся техніка на кухні Bosch): посудомийна машина двокамерний холодильник духовка мікрохвильова піч витяжка варильна поверхня на 4е конфорки електрочайник весь необхідний посуд. У вітальні: телевізор SmartTV 49” інверторний кондиціонер зима-літо біокамін двомісний розкладний диван. В спальні: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом телевізор SmartTV 40” інверторний кондиціонер зима-літо простора шафа-купе. У санвузлі: унітаз гігієнічний душ раковина душова кабіна ванна з гідромасажем шафка для косметичного приладдя з дзеркалом. При вході в коридор є шафа-купе і гардеробна кімната. Також у квартирі пральна машина, сушарка, прасувальна дошка, праска, високошвидкісний інтернет 1 Гбіт, WiFi, кабельне цифрове ТБ на 150 каналів. Підлоги з електропідігрівом та терморегуляторами в санвузлі, на кухні, у коридорі та на балконі. Квартира робилася для себе, зараз здається власником без посередників та комісій. Усі комунальні платежі за лічильниками оплачуються додатково. Всі фото реальні. Квартира доступна для заселення, перегляди за домовленістю. Нехай Ваше проживання в цій квартирі буде по-справжньому комфортним та затишним! p.s. Телефонувати на номер дозволяється виключно орендарям. Ріелтори мають писати на вказаний номер в Signal, Telegram;за виклики без попереджень - потрапляють в бан.
Цена: 29 900 грн. в месяц
№ объявления:
14561566
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
ул. Ивана Кочерги
Станция метро:
Славутич (2527м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
12 / 25
Общая площадь:
65 м²
Площадь кухни:
15 м²
Дата публикации:
2023-02-15 02:46

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.