Продам дом/котедж за $195 000 за объект, Киев, ул. Стеценко, метро Сырец


Владелец

Описание:

Шикарний будинок. Берковці. На 100% готовий до комфортного життя в тихому місці із закритою територією. Будинок 2 поверхи. 2017 р. Садовий кооператив закритого типу. Автоматичні воріта та відеоспостереження. Загальна площа - 110 2, житлова 71 2, кухня 16 2. Альтанка 18 2. 2 с/вузли (6, 5 2+6, 9 2) на кожному поверсі. На 1 поверсі - кухня, вітальня, коридор, душ/туалет, тераса. На 2 поверсі - 2 спальні, коридор, ванна/туалет, балкон. Відмінний ремонт, фірмові меблі та прилади, кондиціонери. Ми залишаємо все новому власнику. Фундамент - бетонний. Матеріал дома: сосновий брус (20 см). Плитка Дах-батумна черепиця. Будинок обробляється зовні і всередині спеціалізованим зособом, зовсім не горить. Електроенергія 20 кВт (окремий контракт з Kyienergo). Вода централізована. Септик з переливом для двох ям. Утеплення даху (мінвата 15 см). Профіль вікон WDS є ' (волоський горіх у масі). Мідна проводка. Опалення (центральний газ). Водяна тепла підлога. Розмір ділянки - 6 соток. Дизайн ландшафту. Автоматична полив. Автоматичні ворота. Охоронна сигналізація на ДСО. Освітлення шикарне. Асфальт. Широка, цивільна і освітлена тиха вулиця. Усі сусіди є поважними та культурними людьми. Дитячий майданчик. Для дітей безпечно (все під відеоспостереженням) Чудова інфраструктура. Магазин, клініка, лікарня, дитячий садок та школа поблизу. Автомобілем до метро - 10 хв., до м. Khreshchatyk - 45 хвилин. Лавіна-Мол, Епіцентр, Ашан, Новус поблизу. Документи на будинок та ділянку в порядку. Реєстрація (є прописка). Будинки з соснових брусів є найбільш екологічно чистими. Влітку в таких будинках прохолодно, а взимку дуже тепло. У деревяному будинку природна вентиляція, яка не впливає на температуру всередині. Він підтримує оптимальну вологість - надлишок вологи проходить через стіни. Ці будинки дуже теплі, вони швидко нагріваються і не охолоджуються тривалий час, оскільки дерево має низьку теплопровідність. Екологічна безпека - деревяні стіни не виділяють шкідливі речовини.
Цена: $195 000 за объект $1 772 за м²
№ объявления:
14561317
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Улица:
ул. Стеценко
Станция метро:
Сырец (2627м)
Кол-во комнат:
4
Общая площадь:
110 м²
Жилая площадь:
70 м²
Площадь кухни:
16 м²
Дата публикации:
2023-02-14 17:58

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.