Сдам 2-комнатную квартиру за 15 650 грн. в месяц + 100% предоплата, Киев, ул. Озерная (Соломенка), метро Вокзальная


Владелец

Описание:

Від господаря. Стильна дизайнерська чарівна, майже в центрі. Дім стоїть в Солом`янському ландшафтному парку одною стороною, а іншою виходить на вулицю Солом`янську (вікна квартири теж на вулицю, поверх 12). Комунальні послуги приблизно 2800 взимку, 1500 влітку, на все стоять лічильники. В будинку ОСББ, його послуги = 1300 гр/місяць - це додатково до комунальних платежів. Є паркомісце 13,9 кв.м у паркінгу під домом, його оренда вартує додатково 3000 гр/місяць. Квартиру і паркомісце можна купити, як зараз так і згодом після оренди. Квартира 2-кімнатна з усіма меблями та технікою, 78.6 кв. м, авторський дизайнерський ремонт: - кухня: індукційна плита, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духовка, бойлер на 80л. На кухні є балкон. Підлога - плитка. - спальня: ліжко queen size 160*200 см, велика шафа-купе, сейф (у шафі), кондиціонер, 2 прикроватні тумби, дерев`яна паркетна підлога. - зала: лоджія з панорамними вікнами в підлогу, великий розкладний диван із дерев`яною барною стійкою і 2 пуфами у комплекті, розкладний дерев`яний стіл на колесиках з фіксацією (журнальний перетворюється в обідній), велика дерев`яна стінка з шафами і полицями на всю стіну, розсувна шафа, кондиціонер, дерев`яна підлога. - суміжна ванна кімната: ванна, туалет, пральна машина, плиткова підлога з підігрівом, комплект шафок та шухляд, дзеркало у всю стіну. - передпокій: велика шафа-купе, окрема шафа з шухлядою для взуття та дрібниць, дзеркало. Територія дому охороняється: шлагбауми, відеоспостереження, стійка охорони в під`їздах. В будинку є приватний дитячий садок, елітний ресторан японської кухні Yoshi (знижка 15% для жителів будинку), офіси, студія краси. До Солом`янського ландшафтного парку ви спускаєтесь сходами прямо від будинку. Це величезний 29,6 га і дуже зелений парк унікального ландшафту, облагороджений і освітлений, з доріжками для прогулянок, зоною для тренування собак, лавочками, дитячим майданчиком і тренажерами. Розташування дуже зручне - поруч є абсолютно все від магазинів, аптек, ринку, банків до салонів краси, шиномонтажів ітд. До вокзалу машиною 5 хвилин, до центру 15 з трафіком.
Цена: 15 650 грн. в месяц
№ объявления:
14557110
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
ул. Озерная (Соломенка)
Станция метро:
Вокзальная (2533м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
12 / 27
Общая площадь:
78 м²
Площадь кухни:
14 м²
Дата публикации:
2023-01-05 16:51

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.