Сдам 2-комнатную квартиру за 12 500 грн. в месяц + 100% предоплата, Киев, метро Выдубичи


Владелец

Описание:

Мінімальний строк оренди 6-9 місяців. Макс 2 особи. Без домашніх тварин. В пріоритеті - сімейна пара. Про перегляд прошу писати у Viber. Якщо ви не отримали відповіді на дзвінок, будь ласка, напишіть у Viber. Інших месенджерів немає. БЕЗ КОМІСІЇ. Здаю в оренду квартиру в ЖК Svitlo Park (Світло Парк) поблизу метро Видубичі. Столичне шосе, 1 (раніше було Наддніпрянське шосе, 2а). Євродвійка (кімната + кухня та окрема спальня). Загальна площа квартири 34 м2. Закрита територія ЖК під цілодобовою охороною. У квартирі є телевізор LG діагоналлю 43 дюйми, гігабітний інтернет, кондиціонер, холодильник, мікрохвильова піч, варильна поверхня, два напівбарні крісла, обідній стіл-бар, розкладний диван на два спальні місця, двоспальне ліжко, шафа-купе, додаткова шафа для одягу, шафа для зберігання господарських речей, велика кількість місць для зберігання речей, система захисту від протікання води, пральна машина, бойлер об‘ємом 80 літрів та ванна. Також, за необхідності, для орендаря може бути облаштовано домашнє робоче місце. Лише 1 км до метро Видубичі, великого супермаркету Сільпо, відділення Нової Пошти, інших магазинів та сервісів. У кожному будинку є поштомат Нової Пошти. На території ЖК є міні-маркет та кафе. У планах забудовника спортклуб. На території ЖК є великий безкоштовний наземний паркінг під цілодобовою охороною, якісний спортивний майданчик, зони для відпочинку дітей та дорослих. У будинку працює консьєрж-сервіс з допуском кур’єрів та гостей до вхідних дверей квартири через мобільний додаток.
Цена: 12 500 грн. в месяц
№ объявления:
14555441
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Станция метро:
Выдубичи (5568м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
19 / 25
Общая площадь:
34 м²
Площадь кухни:
6 м²
Дата публикации:
2022-12-22 12:12

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.