Продам 2-комнатную квартиру за $63 000 за объект, Киев, ул. Алексея Терёхина, метро Дорогожичи


Владелец

Описание:

Продаж 2-х кімнатної квартири, за адресою Олексія Терьохіна 14 Квартира робилася повністю під себе: - повна гідроізоляція підлоги та підвального приміщення по всьому периметру підвалу, щоб у квартирі було завжди сухо та тепло (є всі підтверджуючі фотографії процесу ремонту);- капітальний ремонт стін, декоративно-вельветова штукатурка стін;- стяжка підлоги під один рівень по всій квартирі (ефекту відсутності порогів) - на підлозі німецький ламінат;- іспанська сантехніка та плитка у ванній. За свої кошти поміняли стояк із труб на 2 поверхи вгору;- натяжні стелі;- нова електрика та проводка, багатофазний електролічильник;- Охоронна сигналізація, датчики руху;- склопакет + ковані ґрати;- утеплена квартира на зовнішньому фасаді будинку;- централізоване подання газу;- парко-місце;- мебльована повністю квартира: (шафа купе робився на замовлення, двоспальне ліжко в спальні, диван у залі довжина 3 метри, нове дитяче ліжко для дитини до 12 років);- квартира облаштована технікою: бойлер;пральна машинка Bosh;холодильник Electrolux;нова газова плита Electrolux. Переваги для покупця: - Ремонт робився під комфортні умови для життя з дитиною. Заїжджайте та живіть;- квартира утеплена, електрика витримує перепади напруги;- двір повністю закритий від зовнішнього шуму та вікна виходять у двір;- транспортна розв'язка у три основних напрямки: Петрівка;Дорогожичі-Шулявка;Лук'янівка-Центр;- поряд Ашан, Фоззі, Фора, аптеки, відділення Нової Пошти, відділення всіх ключових банків;- біля будинку: дитячий садок (30 метрів від будинку);Школа (200 метрів від дому);Куренівський парк. Продаж від власників. Право власності понад 3 роки, з 2012 року (договір куплі-продажу) Діти, чоловік, не прописані.
Цена: $63 000 за объект $1 286 за м²
№ объявления:
14602777
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
ул. Алексея Терёхина
Станция метро:
Петровка (1422м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
1 / 5
Общая площадь:
49 м²
Жилая площадь:
46 м²
Площадь кухни:
7 м²
Дата публикации:
2022-12-18 04:57
Изменено:
2024-09-20 01:25

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.