Продам дом/котедж за $59 900 за объект, Киев, проул. Кустанайский, метро Теремки


Владелец

Описание:

АКЦІЯ ОСТАННІЙ ТАУН В КОМПЛЕКСІ ЗНИЖКА - 5000 долл. Таунхаус 87 м2 , від Києва (м.Теремки) 13 км. На першому поверсі розташовані: прихожа;ванна кімната;гостьова кімната та кухня-студія з виходом у власний дворик. На другому поверсі розташовані: прихожа, де може розміститись велика шафа;ванна кімната та 2 спальні з балконами. Також є вихід на власне горище до 40 м2. Сходи з бетону, що значно спрощує їх декорування. Ззовні стіни утеплені пінополістиролом 15 см, всередині зроблена гіпсова штукатурка по маяках, вже можна клеїти шпалери. Із комунікацій: - газ - двоконтурний турбований італійський котел, лічильник винесений на фасад будівлі, що полегшить встановлення кухонних меблів;- електрика: 7кв;3фази. Лічильник знаходиться у спеціальній розподільній шафі біля будинку;- центральна каналізація: не потрібно витрачатися на викачування септика;- вода - артезіанська свердловина 140 метрів з резервною закільцовкою, яка забезпечить безперебійне водопостачання: чиста вода та майже безкоштовно. Поруч 1-ша Боярська школа-300м, 2 садочки-приватний 1,1 км, та державний 1,5км, будівельні та продуктові магазини Фора 850 м, відділення НП, озера, хвойний ліс 600м. Безпека!!! Комплекс надійно охороняється, пост компанії Шериф знаходиться в 3 хв. від ЖК. Приватний двір перед будинком з двома паркомісцями та заїздом через автоматичні ворота, а також огороджена зона відпочинку на задньому дворі.
Цена: $59 900 за объект $688 за м²
№ объявления:
14553111
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Улица:
проул. Кустанайский
Станция метро:
Теремки (718м)
Кол-во комнат:
4
Общая площадь:
87 м²
Дата публикации:
2022-11-08 10:13

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.