Продам 2-комнатную квартиру за $38 000 за объект, Киев, Святошинский район, метро Святошин


Владелец

Описание:

Продаю двокімнатну квартиру в «Празькому кварталі 2», який знаходиться в с. Петропавловська Борщагівка, вулиця Садова, 51 А. Будинок наразі знаходиться в стадії будівництва – він найбільший з трьох запланованих (попередні два вже збудовані). Квартира знаходиться в 3-й секції на 9-му поверсі з тієї сторони, що ближче до парку. Вікна виходять в обидві сторони будинку, і що важливо, квартира вже фізично готова, побудована. Це економ варіант: загальна площа – 45,3 м.кв.;житлова кімната – 13,9;житлова кімната – 12,7;кухня – 8,6;передпокій – 6,1;с/в – 4,0. Більше деталей можна дізнатися з закріплених фотографій. Нижче також наводжу наявну інформацію про житловий комплекс. Житловий комплекс «Празький квартал 2» в Петропавлівській Борщагівці знаходиться в оточенні мальовничого парку, в екологічно благополучній частини Києво-Святошинського району. Вдале розташування нового комплексу в тихому передмісті робить його ідеальним місцем для спокійного сімейного життя. Недалеко від забудови зупинка наземного транспорту. Звідси до Києва можна доїхати як через Петропавлівську Борщагівку, так через Вишневе і Софіївську Борщагівку. Крім того, є виїзд на Житомирську трасу. Сучасна новобудова на вулиці Садова, 51 є другою чергою житлового проєкту «Празький квартал», який був повністю зданий в експлуатацію в кінці 2014 року. «Празький квартал 2» – житловий комплекс, усі три будинки якого зводяться на території, що закрита для сторонніх. На території новобудови з'явиться супермаркет. До того ж майбутні новосели отримають вільний доступ до всіх інфраструктурних об'єктах першої черги житлового проєкту. У ході будівництва компанія «BD Holding» використовує виключно найкращі матеріали та перевірені технології. Несучі стіни будинків споруджуються з якісної цегли, передбачено монолітне перекриття. Зовнішні стіни зводяться з білої силікатної цегли. Утеплення фасаду здійснюється пінополістиролом, що значно покращує звуко- і теплоізоляційні характеристики нерухомості. Нерухомість економ-класу продається з чорновим ремонтом, що дозволить майбутнім власникам самостійно зайнятися облаштуванням житла, орієнтуючись на свої фінансові можливості та переваги. В квартирах наявне індивідуальна система опалення.
Цена: $38 000 за объект $844 за м²
№ объявления:
14387612
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Район города:
Святошинский район
Станция метро:
Святошин (4525м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
9 / 10
Общая площадь:
45 м²
Площадь кухни:
8 м²
Дата публикации:
2022-02-18 00:00

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.