Продам дом/котедж за $174 999 за объект, Киев, Святошинский район, ул. Стеценко, метро Сырец


Владелец

Описание:

Прямий продаж від господаря без комісії! Посередників прохання не турбувати!Повністю мебльований (з технікою) затишний будинок 2 поверхи (133,4 кв.м, стелі 2,60 м) у Києві по вулиці Газопровідній, 5 (садовий будинок, введений в експлуатацію у 2007 р., договір купівлі-продажу від 2013 .). Будинок добре тримає температуру: взимку – тепло, влітку – прохолодно. Чудово підходить для проживання великої родини.Перший поверх: кухня 14 м. кв. (авторський проект, вбудована кухня на замовлення), санвузол 10 м.кв. (ванна, душовий бокс, унітаз, раковина, котел, свердловина, пральна машина), ігрова/кабінет 8 м.кв., вітальня 30 м.кв., передбанник 6 м.кв, 2 виходи - на сад до паркування та на центральну дорогу кооперативу.Другий поверх: компактні, безпечні та зручні сходи, прохідна робоча зона 11 м.кв. над сходами, спальня 15 м. кв., спальня 16 м. кв., санвузол 8 м. кв. (Джакузі, унітаз, велика раковина, меблі), спортзал 14 м.кв. (за первісним планом – закритий балкон, але можна використовувати як спальню, кабінет, вбиральню).Додатково: з кухні доступ до холодного льоху (близько 7 м.кв.) зі стелажами;вихід із вітальні на літню криту терасу (34 м.кв.) 8,5х4 м.Комунікації: своя свердловина з питною водою (електронасос), бойлер, електрика від КиївЕнерго через садовий кооператив, каналізація-септик, напівпіролізний котел (вміщує поліни до 60 см), батареї чавунні, супутникове ТБ на 4 телевізори, швидкісний бездротовий газ вулицею (труба біля будинку, без проблем можна підключитися).Ділянка 0,0521 га з виходом на дві паралельні вулиці. На ділянці паркування на 2 автомобілі;місце під літній басейн;госпблок;цегляний сарай зі стелажами та раб.зоною;критий дров'яник;вуличний туалет-септик;декоративний ставок із рибами;крита мангальна зі стаціонарним мангалом, миттям та водою;сад (плодові дерева, плодові та декоративні кущі, місце під городик);висновки води від садового кооперативу для поливу саду у теплу пору року.Поруч: ліс, БеркоШкола, 2 магазинчики в кооперативі, загальні садові колодязі, СТО, автомийка.За 700 м зупинка громадського транспорту.У 1,5 км.: Новус, Ашан, Епіцентр, ТРЦ Лавіна Молл.У 2 км: Синє озеро, ТопМарт, ветклініка, школа, гімназія, дитсадок, НП.Розумний торг.
Цена: $174 999 за объект $1 315 за м²
№ объявления:
14518828
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Район города:
Святошинский район
Улица:
ул. Стеценко
Станция метро:
Сырец (2627м)
Общая площадь:
133 м²
Дата публикации:
2022-02-14 00:00

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.