Сдам офис за 15 500 грн. в месяц, Киев, Соломенский район, просп. Голосеевский, метро Васильковская


Владелец

Описание:

Приміщення розташоване на 1-му поверсі ЖК Скайленд 2 (будинок зданий в експлуатацію в липні 2017 року). Голосіївський район.Окремий вхід з фасадної частини.Площа приміщення: 41 кв.м. вітринні вікнаЛокація: ул.Сергія Колоса 2А (стара назва вулиці - вул.Леніна)Світле фасадне приміщення (опенспейс) з ремонтом в стилі лофт. Вітринні вікна виходять на дві вулиці - ул.Сергія Колоса (вулиця з інтенсивним рухом транспорту) і вул. Волошкова (територія ЖК Скайленд 2). Окремий вхід, озеленення, паркування на території, м.Васильковская - 15 хв пішки.Можливість розміщення зовнішньої вивіски, реклами як зсередини приміщення, так і на фасаді. Підсвічування під зовнішню рекламу.Технічні характеристики:Дозволена електрична потужність до 25 кВт.Потужний кондиціонер: можливість використання з метою опалення в зимовий період (використання при температурі до - 25), а також дистанційне управління з wi-fi.Приточно-витяжна вентиляція.Автономне електричне опалення, бойлер гарячої води.Освітлення: енергозберігаючі трекові світильники з можливістю регулювання напряму світла, що підсвічується ніша.Експлуатована закрита ніша під технічні цілі (зберігання хозинвентаря, і інших потреб)Розводка під ip-камери відеоспостереження.Цілодобово охорона Озеленення при вході.Встановлено лічильники води і електрики.Резервні висновки гарячого, холодного водопостачання, а також каналізації для можливості приєднання обладнання в будь-якій точці приміщення (в залежності від потреб орендаря).Можливість використовувати як офіс, салон краси, салон манікюру, архітектурну майстерню, магазин і т.д.Умови оренди:-додатковій оплати підлягають комунальні послуги (вода, електрика - за -лічильниками;охорона, прибирання прилеглої території згідно тарифів ЖК);-термін оренди 1 рік з можливістю пролонгації;гарантійний платіж в розмірі вартості одного місяця оренди.
Цена: 15 500 грн.
№ объявления:
14488602
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Офис
Город:
Киев
Район города:
Соломенский район
Улица:
просп. Голосеевский
Станция метро:
Васильковская (759м)
Общая площадь:
41 м²
Дата публикации:
2021-10-20 00:00

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.