Продам 1-комнатную квартиру за $80 000 за объект, Киев, Дарницкий район, ул. Ревуцкого, метро Харьковская


Владелец

Описание:

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Лебединий, метро Харківська. Другий будинок, перша секція, поверх 2/25. В квартирі здійснено якісний та сучасний ремонт. Вся техніка вбудована: холодильник, індукційна плита, духова шафа, свч піч, 2 кондиціонери, пральна машинка, бойлер з WiFi, посудомийна машина, 2 телевізори (42 та 50 дюймів). В квартирі є все необхідне для життя - ліжко розмірами 160х200 см з ортопедичним матрацом, вмістка шафа, стіл та стільці. Також є дуже простора та функціональна гардеробна кімнатка з безліччю поличок для речей. Санвузол оснащений зручною душовою кабіною, широким умивальником із дзеркалом, підвісним унітазом та шафами. Кухня проектувалась за власною дизайнерською ідеєю і стала улюбленим місцем.) Поряд з будинком розвинена інфраструктура. Метро Харківська - 3 хвилини пішки, а також безліч інших маршрутів у будь який куточок Києва і області. В будинку діє правління ОСББ, територія прибрана, сусіди привітні, обслуговуючі організації працюють без проблем. Не виходячи з двору можна відвідати продуктовий магазин, дитячий садок, салон краси, аптеку. Трішки далі є школи, парки, торгівельні центри. Прибудинкова територія зі сторони двору закрита від автомобілів і має чудовий дитячий та спортивний майданчик із спеціальним покриттям. Набережна озера Лебединого стане Вашою улюбленою зоною для вранішніх або вечірніх прогулянок, занять спортом. За бажанням можна придбати паркомісце або лишати свій автомобіль на стоянці, що охороняться за будинком. Якщо у Вас є питання чи пропозиції, чекаємо на Ваш дзвінок!
Цена: $80 000 за объект $1 904 за м²
№ объявления:
14402141
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Район города:
Дарницкий район
Улица:
ул. Ревуцкого
Станция метро:
Харьковская (1194м)
Кол-во комнат:
1
Этаж / Этажность:
2 / 25
Общая площадь:
42 м²
Площадь кухни:
13 м²
Дата публикации:
2021-09-10 00:00

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.