Продам дом/котедж за $349 000 за объект, Киев, Шевченковский район


Владелец

Описание:

Будинок з видом на мільйон! Будинок-садиба, де створені всі умови для комфортного автономного проживання! У будь-яку пору року та час доби ліс і річка зачаровують своєю красою. БУДИНОК загальною площею 240 м. кв Стіни з ракушняку кримського плазом, мінеральної вати та керамічної білоцерківської цегли. Фундамент загальною висотою 3м з бетонною подушкою. Дах - металочерепиця з металевою підшивкою. Металопластикові вікна зовнішньої кольоровий ламінації з двокамерними склопакетами. Водостічна система з приймачами дощової води і висновками у водойму. Комунікації. Газ, електрика (380В), вода (свердловина глибиною більше 60м), автономна каналізація. Опалення: газовий двоконтурний котел. Електропроводка дозволяє встановити електрокотел. Ремонт: натяжні стелі, венеціанська та структурна штукатурка, паркет, керамічна плитка з підігрівом, міжкімнатні двері з натурального дерева, дубові сходи на металевій основі. Будинок укомплектований меблями, віконним текстилем та побутовою технікою. План. Перший поверх: хол, гардеробна, вітальня, кухня площею 30, 0 кв. м з еркером з виходом на закриту видову терасу, санвузол, зона відпочинку (басейн і сауна). Другий поверх: чотири окремі спальні, вітальня з виходом на балкон та ванна кімната. АЛЬТАНКА. Закрита альтанка з оглядовими вікнами. Дах - металочерепиця, підбита зсередини металом. Підлога - керамічна плитка. Встановлені піч-гриль і плита на дровах. ГАРАЖ. Автоматичні ворота, зона під дахом утеплена і підбита деревом. Доглянута приватизована ДІЛЯНКА 12 соток з ландшафтним дизайном, доріжками і вимощенням навколо будівель. Піднято на 1,5м привізної землі. Молодий сад. Капітальний паркан. Більше 10 соток прибережної зони з озером, фонтаном і садом. Район гарних нових будинків і цілеспрямованих сусідів.
Цена: $349 000 за объект $1 454 за м²
№ объявления:
14393297
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Район города:
Шевченковский район
Кол-во комнат:
6
Общая площадь:
240 м²
Дата публикации:
2021-07-03 16:30
Изменено:
2021-07-03 16:31

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.