Продам офис за 1 701 600 грн. за объект, Киев, Деснянский район, ул. Запорожца Петра


Владелец

Описание:

"""Нежитлове приміщення № 2043 загальною площею 87,3 кв.м. в сучасному Житловому комплексі ""Воскресенський"" за адресою: м. Київ, вул. Запорожця Петра (Дніпровський р-н), будинок 26-А Приміщення розташоване на ІІ-му поверсі 26-ти поверхового монолітно-каркасного житлового будинку. Функціональне призначення — комерційне використання. Зовнішні стіни будинку - цегляні, перекриття - залізобетонний моноліт, висота стель - 3,34 м. Будинок введений в експлуатацію в 2011 році та вже заселений. Внутрішньобудинкові мережі: централізовані електропостачання (власна трансформаторна підстанція), водопостачання, каналізація. Стан та інженерне обладнання: частково виконаний ремонт, розводка електромережі, водопостачання, водовідведення, лічильник електроенергії, металопластикові вікна. Будинок обладнаний підземним паркінгом, дитячим майданчиком. Інфраструктура: будинок розташований в центрі густонаселеного житлового масиву, поруч знаходяться продуктові, продовольчі та будівельні магазини, ТРК, кафе, фітнес-центр, школи, дитячі садки, дитяча поліклініка і лікарня, парк ""Аврора"" з сучасним дитячим майданчиком і артезіанською свердловиною, лісопаркова зона, озеро ""Райдужне"". Мікрорайон має зручне транспортне сполучення: трамвай, тролейбус, маршрутні таксі, станції метрополітену «Чернігівська», «Дарниця» - до 15 хвилин громадським транспортом. Частина приміщення перебуває в оренді з достроковим припиненням за 30 днів. Всі витрати, пов'язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, сплачує Переможець аукціону (Покупець). Місце укладання договору купівлі-продажу в м. Київ."""
Цена: 1 701 600 грн.
№ объявления:
14357407
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Офис
Город:
Киев
Район города:
Деснянский район
Улица:
ул. Запорожца Петра
Общая площадь:
87 м²
Дата публикации:
2021-06-30 00:00
Изменено:
2024-05-22 00:31

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.