Сдам офис за 100 грн. в месяц, Киев, Шевченковский район


Владелец

Описание:

Друзі, запрошуємо Вас арендувати затишний кабінет або залу для проведення ваших сесій, практик та майстер -класів. Вартість: 1. "Кабінет": робочий час - 100грн./год., не робочий час та вихідні - 150грн./год.;2. "Велика Зала" - робочий час - 200грн./год., не робочий час та вихідні - 250грн./год. 3. Оренда масажного столу + 50грн./год. - Де ми: вул.Лисенка 4а - 1 хвилина від м.Золоті Ворота! - Житловий будинок: тихий і теплий, цегляний. - Поряд - метро, кафе та ресторани, продуктові магазини. - Третій поверх, світлі кімнати. - Є кухонне приладдя : чайник, посуд, вода. - Зручна система бронювання та оплат. "Кабінет" - призначений для роботи з дорослими та/або дітьми (в ньому два комфортні крісла, столик настінний, столик журнальний , канцелярія, звукоізоляція) "Велика Зала" - призначена для роботи з дорослими, дітьми, сім’ями (15 стільців, каремати, подушки, великий круглий стіл на 10 - 12 осіб, канцелярія, велика біла магнітна маркерна дошка (1.2 х 4 метри), монітор) Можна бронювати простір як на 1 годину, так і на будь-яку вибрану кількість годин, на пів дня, на кілька днів. Ви також можете бронювати простір на певний час на постійній основі. Для яких заходів: - для тілесно-орієнтованих заходів (йога, медитації, масажі, кінезіологічні практики і т.п.) - для консультацій (групових та індивідуальних) - для невеликих семінарів та тренінгів (комфортна робота з групами до 12 осіб у Великій Залі, до 6 чоловік в Кабінеті) - підходить для проведення майстер-классів з творчості для діток (малювання, ліплення, в’язання і т.п.) та для дорослих Якщо Вас зацікавила наша пропозиція - телефонуйте нам за номером +38************50 (або в Viber/telegram) Олександр. Прохання дзвонити з 9.00 до 20.00.
Цена: 5 грн. за м²
№ объявления:
14387085
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Офис
Город:
Киев
Район города:
Шевченковский район
Общая площадь:
21 м²
Дата публикации:
2021-06-25 19:08
Изменено:
2021-06-25 19:11

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.