Продам дом/котедж за $15 000 за объект, Киев, Днепровский район


Владелец

Описание:

Продається будинок з ділянкою в мальовничому селі Житні Гори Рокитнянського р-ну Київської області. Село межує з районним центром Рокитне та знаходиться у 10км від Узина, 30км від Білої Церкви та 100км від Києва. В селі добре розвинена інфраструктура, є дитячий садочок, школа, амбулаторія, магазини, кафе тощо. В Житніх Горах знаходиться і функціонує церква - пам'ятник архітектури 18-го сторіччя національного значення. Село має свою залізничну станцію (напрямок Київ - Миронівка через Фастів, Білу Церкву). Від зупинки електрички до будинку 10хв пішки. Регулярно курсують маршрутки на Київ, Білу Церкву. Будинок розташований у затишному місці по вул. Високій, в стороні від центральної проїздної траси, водночас має гарний асвальтований під'їзд до самого подвір'я. Будинок цегляний, газифікований, площею 50м2. Опалення забезпечує якісний котел. Прибудинкова ділянка, на якій розташовано будинок, інші побутові споруди й садок, цікавої неординарної форми, широка і простора. Ділянка для сільськогосподарських робіт (город), прилегла до прибудинкової території, має зручну прямокутну форму й спускається до ставка. Земельна ділянка 45 соток. Крім житлового будинку на території знаходяться цегляна літня кухня з робочою піччю, цегляний гарний гараж, повітка, погреб, колодязь. Ціна 15000 у.о. На додаткові запитання відповім по телефону.
Цена: $15 000 за объект $300 за м²
№ объявления:
14385309
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Район города:
Днепровский район
Кол-во комнат:
3
Общая площадь:
50 м²
Дата публикации:
2021-06-23 21:08
Изменено:
2021-06-23 21:09

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.