Сдам офис за 236 138 грн. в месяц (без комиссии), Киев, Подольский район, проул. Февральский, метро Дорогожичи


Без комиссии

Описание:

Здам в оренду окремо розташовану офісну будівлю з земельною ділянкою та з власною парковкою. Закрита територія. Загальна площа приміщень 623 м2. Ідеально підходить під представництво, коворкінг, офіс IT компанії. Будівля знаходиться в центрі Києва в Подільському районі, поряд з м. Дорогожичі . Дуже зручний заїзд можливий з вул. Олени Теліги або вул. Петропавлівської. У середині виконаний якісний дизайнерський ремонт. Всі приміщення готові до вїзду. В будівлі передбачено чотири окремі входи та три окремі зони обліку електроенергії . Є приміщення з концепцією Open space, є окремі кабінети, дві кімнати переговорів, кухня, санвузли, невелике технічне приміщення (під склад, архів і т.д). Будівля має сучасну систему опалення та кондиціонування. Опалення виконано на базі теплового насоса, плюс газовий котел Buderus. У кожному приміщенні встановлена окрема інверторна система кондиціонування. Потужність електромереж 30 кВт. Міський водопровід і каналізація. Виділений оптичний канал інтернет. Будівля обладнана системою відеоспостереження, пожежної та цілодобової охоронної Сіріус, сигналізацією AJAX, встановлені відеодомофони на три окремих зони. Біля будівлі, є безкоштовна автомобільна парковка - від 25 парко місць. Ціна від власника 380 грн. за 1 м2, плюс комунальні послуги по лічильнику. Є можливість здавати окрему зону в суборенду (при погодженні з власником). Надаються канікули на час переїзду, Торг в залежності від терміну оренди та умов оплати. Можливий викуп будівлі та земельної ділянки з відстрочкою платежу. Подробиці по телефону +38 068 152 84 52 Іван (власник) Відео обєкта https://bit.ly/2msMXMK БЕЗ КОМІСІЯ ДЛЯ ОРЕНДАТОРА ТА З ПРЕМІЄЮ ДЛЯ БРОКЕРА.
Цена: 236 138 грн.
№ объявления:
14127846
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Офис
Город:
Киев
Район города:
Подольский район
Улица:
проул. Февральский
Станция метро:
Дорогожичи (1323м)
Общая площадь:
623 м²
Дата публикации:
2020-07-05 10:39
Изменено:
2020-07-05 16:01

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.