Продам 3-комнатную квартиру за 430 000 грн. за объект, Киев, Печерский район


Владелец

Описание:

Продається квартира у Кракові, у місті з великою історією,чарівними краєвидами,магічними замками.Нерухомість знаходиться у найзеленішому ,найтихішому ,найпрестижнішому та найпрекраснішому районі міста і все це за 7-10хв від Старого Міста. Поряд ліс Вольський ,зоопарк , гори,річка Вісла,зелена Блоня,а також безліч ресторанів неперевершеноі італійськоі ,польськоі, азіацькоі кухні. Інвестиція знаходиться на закритій територіі з охороною.Тут знаходиться всього 20 квартир 2019 року будови.Помешкання у стані девелоперскім(сирець) ,забудівник займається своєю справою понад 20 років,мало того ще і з династіі забудівників .Будівництво виконане з матеріалів доброі якості ,як говорять в народі "з вищоі полиці" ,а сама територія зачаровує різновидом зелені : дерева магноліі ,ялинки ,туі , берези і клумби лаванди . У квартирі є індивідуальне опалення з газовим котлом і батареями від бельгійського виробника ,вікна дерев "яні панорамні 5 камерні ,розведена електрика з вмонтованими розетками та включателями світла та сантехніка ,броньовані вхідні двері . До кожного помешкання приналежить місце на парковці.Квартири є і меншоі площі . Купівля інвестиціі не несе великих витрат(нема жодних податків державі і оплат за послуги агентів нерухомості) ,тільки оплата за нотаріальні послуги. Придбати житло у Польщі може інвестор з будь-якоі краіни, для цього потрібно мати тільки ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ , бажання і можливості.За деталями інформаціі прошу телефонувати на VIBER,WHATSAPP +48722172583 NATALIIA. Надаю допомогу та консультаціі у відкритті рахунку банківського, купівлі інвестиціі, проектуванні квартир, наданні ремонтних робіт(швидко і якісно за середніми ринковими цінами) ,а також меблі на замовлення.Все це можна побачити і перевірити приіхавши до Кракова . З Києва та Львова є авіарейси до Кракова(ціна квитка від 30 євро) .
Цена: 430 000 грн. за объект 3 413 грн. за м²
№ объявления:
13886426
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Район города:
Печерский район
Кол-во комнат:
3
Этаж / Этажность:
2 / 3
Общая площадь:
126 м²
Площадь кухни:
35 м²
Дата публикации:
2019-10-05 15:54
Изменено:
2019-10-05 15:55

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.