Продам 1-комнатную квартиру за $54 000 за объект, Львов, Галицкий район


Описание:

Власна новобудова! Ціна 46000$ БЕЗ ТОРГУ! Продаю власну однокімнатну квартиру з терасою в ЖК Делюкс по вул. Малоголосківська.(5 хв до Форуму). Будинок бізнес класу. В квартирі заведено світло,70 точок,встановлені всі розетки, встановлений щиток, котел, інтернет,телебачення,домофон, всі лічильники Зроблений вивід під кондиціонер, проведена сигналізація. Зроблена сантехніка: тепла підлога усюди німецькою трубою,пульт управління теплом, туалет геберит, ванна,душова(трап),рушникосушка. Стіни повністю доведені до житлового стану Стеля(дах) утеплена мінеральною ватою,естродованим пінопластом,зашита гіпсокартоном і доведена до житлового стану! Зроблений ремонт усієї квартири! Встановлені двері усюди. Всюди якісне європейське покриття підлоги. Почіплені світильники. Встановлюємо кухню,повністю на блюмах, побутова техніка куплена( холодильник вмонтований Самсунг ноуфрост, пральна LG самої нової модифікації( вбудована) варильна поверхня і духовка італійської збірки Електролюкс також останньої моделі. У ванній усі меблі фірми Аквародос(тумби з дотягувачами,умивальник зі штучного каменю) Вікна на схід. З великої тераси(13,5м) відкриваються чудові краєвиди на паркову зону,чисте повітря. Квартира тепла. Будинок не біля дороги,шуму нема. Будинок зданий. Документи права власності на руках. Встановлено понад 20 камер спостереження на будинок, парковку,в'їзди і виїзди. Власники мають змогу проглядати їх на своїх гаджетах. Підземна парковка,комори. Приходьте,не пожалкуєте))) Власник!
Цена: $54 000 за объект $1 174 за м²
№ объявления:
13185333
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Львов
Район города:
Галицкий район
Кол-во комнат:
1
Этаж / Этажность:
10
Общая площадь:
46 м²
Площадь кухни:
10 м²
Дата публикации:
2019-01-22 11:07
Изменено:
2019-01-22 11:35

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.