Продам 2-кімнатну квартиру за $63 000 за об'єкт, Київ, вул. Олексія Терьохіна, метро Дорогожичі


Власник

Опис:

Продаж 2-х кімнатної квартири, за адресою Олексія Терьохіна 14 Квартира робилася повністю під себе: - повна гідроізоляція підлоги та підвального приміщення по всьому периметру підвалу, щоб у квартирі було завжди сухо та тепло (є всі підтверджуючі фотографії процесу ремонту);- капітальний ремонт стін, декоративно-вельветова штукатурка стін;- стяжка підлоги під один рівень по всій квартирі (ефекту відсутності порогів) - на підлозі німецький ламінат;- іспанська сантехніка та плитка у ванній. За свої кошти поміняли стояк із труб на 2 поверхи вгору;- натяжні стелі;- нова електрика та проводка, багатофазний електролічильник;- Охоронна сигналізація, датчики руху;- склопакет + ковані ґрати;- утеплена квартира на зовнішньому фасаді будинку;- централізоване подання газу;- парко-місце;- мебльована повністю квартира: (шафа купе робився на замовлення, двоспальне ліжко в спальні, диван у залі довжина 3 метри, нове дитяче ліжко для дитини до 12 років);- квартира облаштована технікою: бойлер;пральна машинка Bosh;холодильник Electrolux;нова газова плита Electrolux. Переваги для покупця: - Ремонт робився під комфортні умови для життя з дитиною. Заїжджайте та живіть;- квартира утеплена, електрика витримує перепади напруги;- двір повністю закритий від зовнішнього шуму та вікна виходять у двір;- транспортна розв'язка у три основних напрямки: Петрівка;Дорогожичі-Шулявка;Лук'янівка-Центр;- поряд Ашан, Фоззі, Фора, аптеки, відділення Нової Пошти, відділення всіх ключових банків;- біля будинку: дитячий садок (30 метрів від будинку);Школа (200 метрів від дому);Куренівський парк. Продаж від власників. Право власності понад 3 роки, з 2012 року (договір куплі-продажу) Діти, чоловік, не прописані.
Ціна: $63 000 за об'єкт $1 286 за м²
№ оголошення:
14603339
Операція:
Продаж
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Вулиця:
вул. Олексія Терьохіна
Станція метро:
Петрівка (1422m)
Кількість кімнат:
2
Поверх / Поверховість:
1 / 5
Загальна площа:
49 м²
Житлова площа:
46 м²
Площа кухні:
7 м²
Дата публікації:
2022-12-18 04:57
Змінено:
2024-09-28 00:24

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.