Сдам 2-комнатную квартиру за 13 000 грн. в месяц + 100% предоплата, Киев, бульв. Русановский, метро Левобережная


Владелец

Описание:

Велика, комфортна, затишна квартира від власника. Русанівка, Ентузіастів 9, 15 поверх 16-поверхового будинку. Здається дві кімнати з трьох (третя закрита з речами військового ЗСУ). Можна з собачкою. З котиками - Ні. Алергія. Консьєрж+охорона. Швидкісний інтернет. В кімнатах: -домашній кінотеатр з акустичною системою та камін (!) -велика окрема гардеробна з вбудованим сейфом (!) -кондиціонер, бойлер, масляний обігрівач -дизайнерський ремонт, сплановано все до дрібниць (робили для себе) -нова техніка та меблі -зручне 2 спальне ліжко з ортопедичним матрасом -засклений балкон з чудовим видом на Дніпровскі кручі. У кухні: -трьох-ступеневий фільтр для води (можна пити воду безпосередньо з-під крану!) -багато якісного нового посуду і приборів -нова техніка, а також стол та стільці -засклений балкон з чудовим видом -багато дзеркал і декілька варіантів освітлення Санвузол роздільний. Біля дому (3-5 хв пішки): АТБ, Фора, аптека, банк, пошта, зоо-магазин, салон-краси, фото-студія, кав'ярня, пиццерія, Біле Сухе, Бонус, Галя-балувана и багато іншого. Дітсадок, школа, дитячий майданчик. В 10хв пішки - великий продуктовий базар. Кожні 3 тижні - продуктові ярмарки від фермерів. До метро Лівобережна-15 хв. пішки. Ціну вказано без комуналних послуг (завдяки ОСББ в домі - вони мінімальні). Оплата за перший і останній місяць. Комісія рієлтору - 50% від суми оренди за місяць одноразово при заселенні (договір, перевірка документів включено у вартість).
Цена: 13 000 грн. в месяц
№ объявления:
14569082
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
бульв. Русановский
Станция метро:
Левобережная (1501м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
15 / 16
Общая площадь:
55 м²
Площадь кухни:
20 м²
Дата публикации:
2023-04-11 13:41

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.