Сдам 1-комнатную квартиру за $440 в месяц + 100% предоплата, Киев, Шевченковский район, пл. Победы, метро Вокзальная


Описание:

Оголошення справжнє від власника Cучасна світла 1 кімнатна квартира студіо в 1 хвилині від метро Нивки. Проспект Перемоги 71-А Площа: 35 м2 Поверх: 3 із 16 Відкритий балкон (незасклений) Конс’єрж Паркінг: безкоштовний наземний тільки для мешканців 2 ліфти (в т.ч. 1 вантажний) Тихий, затишний двір, вікна виходять на південь. Будинок знаходиться на другій лінії від проспекту, тому тут спокійно й тихо. Вид з вікна на цвітучі каштани. Всі сусіди завершили ремонти, тому можна працювати вдома. Комунальні послуги економні, є лічильники на все, в тому числі і на опалення. На електроенергію двухтарифний лічильник (вночі вдвічі дешевше). Всі лічильники пройшли повірку, немає жодних проблем з нарахуваннями. В будинку є централізована гаряча вода. До метро 1 хв пішки, до центру 14 хв., зручна транспортна розв’язка, в парі хвилин ходьби парк, новий продуктовий супермаркет, прямо в будинку Нова пошта, магазини, питна вода. Кухня відокремлена від кімнати, кухня прохідна (дивіться планування). В квартирі є все для комфортного життя: двохспальне ліжко з ортопедичним матрацом, кондиціонер, бойлер, пральна машина, сучасна вбудована кухня з духовкою, індукційною плитою, витяжкою. Є ванна. Є вбудована шафа, місця для зберігання речей, стіл, табурети, крісла і журнальний столик. Є повноцінна ванна. Дрібна побутова техніка, ТV, постіль і посуд в комплектацію квартири НЕ входять. Ціна оренди 440$ + всі комунальні + застава (500$) Довготривало. З тваринами (особливо кішками) не розглядаю. Я власник. Комісії немає.
Цена: $440 в месяц
№ объявления:
14369662
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Район города:
Шевченковский район
Улица:
пл. Победы
Станция метро:
Вокзальная (649м)
Кол-во комнат:
1
Этаж / Этажность:
4 / 16
Общая площадь:
35 м²
Площадь кухни:
7 м²
Дата публикации:
2021-06-04 11:55
Изменено:
2021-06-04 12:15

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.