Здам 3-кімнатну квартиру за $4 900 за місяць + 100% передплата, Київ, метро Дніпро


Власник

Опис:

Квартира біля Маріїнського парку 3-кімнатна на Грушевського 9А Цегляний будинок з автономним опаленням та електрикою 10 поверх/11. Загальна площа 198 кв.м., h=3,3 м. Вид на р. Дніпро (у бік Лаври). Дві спальні Кожна спальня має власну ванну кімнату. Головна спальня з гардеробом Простора вітальня (77 кв.м). 2+1 санвузол (ванна, душ, гостьовий). Пральня, особиста комора на поверсі. Просторий, наповнений світлом і чудовим видом на Дніпро. продуманий інтер'єр, функціональний і елегантний дизайн. затемнення, шторки на пульті. Центральне кондиціонування. Підлога з італійської паркетної дошки, багаторівневе освітлення. Побутова техніка Miele, німецька фурнітура, натуральний камінь в інтер'єрі ванних кімнат, велика кількість дзеркальних поверхонь. Кухня-острів з барною стійкою і шикарним обіднім столом на 6 осіб. Італійські меблі та німецький біокамін. Всі деталі продуманого інтер'єру створюють комфорт і затишок для проживання. Надійний дім для родини: - вхід в будинок і в'їзд на паркінг з чіп-картою, - Охорона 24/7. Підземний паркінг входить у вартість. Квартира дуже тиха, сусіди цінують приватність.
Ціна: $4 900 за місяць
№ оголошення:
14577476
Операція:
Оренда
Тип нерухомості:
Квартира
Місто:
Київ
Станція метро:
Дніпро (2421m)
Кількість кімнат:
3
Поверх / Поверховість:
10 / 12
Загальна площа:
200 м²
Площа кухні:
70 м²
Дата публікації:
2023-06-20 15:22

Prices changes


Prices history:



Схожі оголошення:


Leave a complaint

Enter a reason and text of your complaint. We'll decide what to do with this advert as soon as it possible.

It's important for us

Your complaint will be viewed soon. We are interested in quality of our product and in all of adverts in search results. Thanks for your activity!

bazarealtor.com.ua

Вхід

Для входу на наш сайт введіть Ваш Email і пароль або скористайтеся соціальною мережею

Скидання паролю

Введіть Ваш Email і ми відправимо Вам новий пароль і посилання для підтвердження

Реєстрація

Введіть свою адресу електронної пошти, телефон, заповніть додаткові поля і чекайте на лист з паролем для входу на наш сайт

Увійти через соціальну мережу

Економте час і використовуйте одну з соціальних мереж, де Ви вже зареєстровані, для швидкого входу на наш сайт:

 Send a bug report to developers


Our development team is trying to make the project more convenient and useful for you. Your message is very important to us.