Продам 2-комнатную квартиру за $102 000 за объект, Киев, метро Позняки


Владелец

Описание:

Квартира розташована у чудовому, обжитому і одночасно затишному мікрорайоні м. Києва за адресою вул. Бориса Гмирі, 9-В. 82,5 - загальна площа. 17,3 - спальня. 25,2 - велика кімната. 17 - кухня. До м. «Позняки» – 5 хвилин пішки (300-350 метрів). Торговий центр «Аладін» – 200 метрів. Магазин «Новус» – 250 метрів. Зовсім поруч (пішки) також «Епіцентр», «МЕТРО» та «Піраміда». «Скандинавська гімназія» – через паркан! Навіть учні початкових класів мають можливість ходити до школи самостійно. Дитячий садочок – 30 метрів від дому. 10 поверх (не останній). На поверху лише три квартири. Двір – закрита облагороджена та озеленена територія (вхід за електронним брелком;в’їзд – за телефоном). Продається з УСІМ, що на ФОТО: меблі у залі та спальні (Італія, масив та шпон горіха), паркет (дуб двох видів), двері (масив вільхи), кухня (масив дубу), диван та крісла (Італія, шкіра), італійські люстри, плита та вбудований холодильник ... У квартирі більше десяти років ніхто не жив. Лише час від часу «витирали пил». Тому вона цілком придатна для переїзду фактично у день її купівлі. Ремонт у класичному стилі. Він буде актуальним ще багато років. Ну а для тих, хто забажає у майбутньому щось змінити, бонус – планування квартири дозволяє фактично за один день зробити з неї 3-кімнатну квартиру з окремими кімнатами. ВЛАСНИК!!! ДОКУМЕНТИ!!! БЕЗ КОМІСІЙ!!!
Цена: $102 000 за объект $1 243 за м²
№ объявления:
14577353
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Станция метро:
Позняки (9451м)
Кол-во комнат:
2
Этаж / Этажность:
10 / 14
Общая площадь:
82 м²
Площадь кухни:
17 м²
Дата публикации:
2023-06-19 15:51

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.